Власниця машини, яка напередодні скоїла ДТП у центрі Києва, відреагувала на інцидент
Власниця машини, яка напередодні скоїла ДТП у центрі Києва, відреагувала на інцидент

Власниця машини, яка напередодні скоїла ДТП у центрі Києва, відреагувала на інцидент

Власниця машини, яка напередодні скоїлаДТП у центрі Києва, власниця бренду  One by One Лідія Сметана відреагувала на інцидент і пояснила ситуацію. Вона написала в Instagram, що 10 жовтня "стався інцидент за участі її особистого водія".

- Пояснюю ситуацію: близько десятої вечора водій на моєму авто завозив речі до Палацу спорту. Не впорався з керуванням на повороті та виїхав на тротуар із літнім майданчиком кафе. Є постраждалі - у однієї дівчини діагностовано струс мозку. З потерпілими вже зв'язалася. Одна з них на зв'язку, решту чекаю відповіді по стану їх здоров'я та допомозі, яку я можу надати, - написала Сметана.

Вона зізналася, що шокована тим, що сталося, і все тримає на особистому контролі. Також Лідія Сметана зазначила, що відповідні правоохоронні органи "вчора були викликані на місце події, всі необхідні тести водій здав - вони негативні".

Також вона заявила, що водій не має жодного стосунку до гурту "Океан Ельзи".

- На ньому був браслет "staff", який отримують служби і весь персонал для входу в Палаці спорту під час подій. Зараз це - концерти ОЕ, тому там назва події - "Океан Ельзи. 30 років. Той день", - написала жінка, сказавши, що "приносить щирі співчуття постраждалим" та залишається "відкритою для зв'язку з ними з будь-яких питань".

  • У Києві ввечері у четвер, 10 жовтня, сталася ДТП на вулиці Саксаганського. Там Mercedes влетів у людей на тротуарі. У соціальних мережах з'явилися подробиці, і, як виявилося, до цієї події вже встигли "приліпити" навіть співака Святослава Вакарчука.
  • 11 жовтня на Львівщині сталася масштабна ДТП за участі автобуса Варшава - Одеса. Аварія трапилася близько 06:30 ранку, загинуло 3 людини.   
Теги за темою
ДТП
Джерело матеріала