Уряд призначив двох заступників міністра оборони
Уряд призначив двох заступників міністра оборони

Уряд призначив двох заступників міністра оборони

Кабінет міністрів України призначив Сергія Боєва заступником міністра оборони з питань європейської інтеграції.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони.

Сергій Боєв призначений на посаду за поданням міністра оборони Рустема Умєрова.

За даними відомства, до свого призначення 41-річний Боєв працював заступником міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

Уряд призначив двох заступників міністра оборони - Фото 1

З 2016 по 2022 роки він обіймав керівні посади у державних компаніях "Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" та акціонерне товариство "Укргазвидобування".

Раніше Боєв працював у провідних міжнародних банківських установах, а також у консалтинговій компанії The Boston Consulting Group, що забезпечило йому значний досвід у сфері фінансів та управління.

Боєв має ступінь бакалавра міжнародної економіки, який здобув у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана, а також ступінь магістра з ділового адміністрування, який отримав у Вортонській бізнес-школі Університету Пенсильванії у США.

Також уряд, за поданням Умєрова, призначив заступником міністра оборони бригадного генерала юстиції Сергія Мельника, повідомляє Міноборони.

Уряд призначив двох заступників міністра оборони - Фото 2

Мельник народився у 1977 році, закінчив Харківський військовий університет. З 1999 року проходив службу в бойових бригадах протиповітряної оборони. Обіймав посаду начальника Військово-юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

З початку повномасштабного вторгнення росіян керував обороною Харкова.

Як повідомляв Укрінформ, 1 жовтня Кабінет міністрів ухвалив рішення про звільнення Станіслава Гайдера з посади заступника міністра оборони, а також Людмили Дараган з посади державного секретаря Міноборони.

Фото: МОУ

Теги за темою
Кабмін Міноборони
Джерело матеріала
loader