У США призначили дату суду над репером P. Diddy, якого підозрюють у торгівлі людьми
У США призначили дату суду над репером P. Diddy, якого підозрюють у торгівлі людьми

У США призначили дату суду над репером P. Diddy, якого підозрюють у торгівлі людьми

У США призначили дату суду над репером та продюсером P. Diddy (Шоном Комбсом), якого підозрюють у торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації, домаганнях та зґвалтуванні. За даними The Mirror, суддя задовольнив право «музиканта на якнайшвидший розгляд справи». Перше засідання щодо нього відбудеться 5 травня 2025 року.

У найближчі місяці прокурори вивчатимуть додаткові звинувачення та різні докази, включаючи цифрові матеріали загальним обсягом у кілька терабайт. Адвокати P. Diddy нагадали прокурорам, що «своєчасне надання цих матеріалів має вирішальне значення для здатності Комбсу підготувати свій захист». Вони попросили прокурорів не прогавити час, відведений на розкриття інформації, і просять «суд зобов'язати слідчих негайно надати певні категорії інформації».

Захист артиста також вимагає заборонити слідчим та співробітникам інших урядових відомств розголошувати інформацію в пресу на час розслідування. За їхніми даними, протягом останніх семи місяців агенти Міністерства охорони здоров'я постійно робили неправдиві заяви про репера у різних друкованих виданнях, тим самим «заплямувавши» його репутацію та вплинувши на суд присяжних упередженістю.

У справі репера можуть з'явитися нові звинувачення різного характеру: насильницький сексуальний напад або зґвалтування, примус до сексу шляхом використання заборонених речовин, поширення відеозаписів, сексуальне насильство над неповнолітніми. Ймовірні злочини охоплюють 2000-і та 2010-і роки, коли Комбс був на піку своєї кар'єри. За словами адвоката, 25 обвинувачів на момент ймовірних інцидентів були неповнолітніми, а однією з тих, хто постраждав під час вечірок, було лише 9 років.

16 вересня правоохоронці заарештували співака без права внесення застави. Під час обшуку в будинку Шона поліція вилучила у комп'ютери та інші електронні пристрої, а після надання P. Diddy свідчень у мережу потрапили матеріали про те, що у репера виявили наркотики, зброю та величезну партію пляшок з дитячою олією та лубрикантами. У мережі припускають, що співак використав ці засоби для організації масштабних статевих актів на своїх вечірках, але його адвокати заперечують це. Деталі найгучнішого скандалу в Голлівуді за останні кілька десятиліть читайте в матеріалі.

Теги за темою
Суд
Джерело матеріала
loader