Сонячні панелі та Wi-Fi: Нова пошта представила нові поштомати
Сонячні панелі та Wi-Fi: Нова пошта представила нові поштомати

Сонячні панелі та Wi-Fi: Нова пошта представила нові поштомати

Компанія Нова пошта представлена ​​нове покоління поштоматів, які отримали назву "Пошти Незламності". Ці інноваційні пристрої розроблені з урахуванням сучасних викликів та потреб користувачів за умов перебоїв з електропостачанням.

Про це пише "Хвиля", посилаючись на повідомлення прес-служби компанії.

Ключовою особливістю нових поштоматів є їхня здатність працювати автономно протягом тривалого часу. Кожен пристрій оснащений сонячною панеллю потужністю 150 Вт та акумулятором ємністю 1,9 кВт/год. Завдяки цій комбінації поштомати можуть функціонувати до 16 години при повному навантаженні без необхідності додаткової зарядки.

Сонячні панелі та Wi-Fi: Нова пошта представила нові поштомати - Фото 1

Крім своєї основної функції зберігання та видачі посилок, "Пошти Незламності" пропонують додаткові послуги для місцевих громад. Вони обладнані точкою доступу Wi-Fi, що дозволяє користувачам отримувати доступ до Інтернету в зоні дії поштомату. Крім того, кожен пристрій має 12 вбудованих зарядних пристроїв для різних моделей мобільних телефонів і гаджетів.

Сонячні панелі та Wi-Fi: Нова пошта представила нові поштомати - Фото 2

Особливу увагу при розробці було приділено безпеці та надійності пошти. Вони мають антивандальну конструкцію з надійними замками, а сонячні панелі вбудовані в дах пристрою для додаткового захисту. Розробники та відповідальні органи працюють над визначенням оптимальних локацій для встановлення нових поштоматів. Основним критерієм при виборі місць є наявність відкритого простору, який буде необхідний ефективної роботи сонячних панелей.

Раніше ми повідомляли, що Нова пошта може потіснити Ощадбанк та Укрпошту у виплаті пенсій.

Джерело матеріала
loader
loader