Росія атакувала "Шахедами", у столиці і передмісті лунали вибухи: хронологія 961 дня війни
Росія атакувала "Шахедами", у столиці і передмісті лунали вибухи: хронологія 961 дня війни

Росія атакувала "Шахедами", у столиці і передмісті лунали вибухи: хронологія 961 дня війни

Цієї ночі росіяни знову хапускали БпЛА, у столиці лунали вибухи. Про головні події дня, ситуацію на фронті, наслідки обстрілів станом на 11 жовтня, інформує 24 Канал.

06:55, 11 жовтня

Наслідки українських ударів по складах боєприпасів у Росії

В Інституті вивчення війни (ISW) вважають, що українські удари по об'єктах на території Росії можуть вплинути на наступальні операції на всій території бойових дій в Україні.

Зазначають, що у вересні 2024 року українські війська завдали ударів по складах боєприпасів "Октябрьский", "Торопець" у Тверській області та "Тихорецьк" у Краснодарському краї, а 8 жовтня – по російській базі зберігання ракет і боєприпасів у Карачеві Брянської області, що призвело до знищення десятків будівель для зберігання боєприпасів, залізничних вагонів і, ймовірно, значної кількості боєприпасів, ракет і безпілотників.

06:36, 11 жовтня

У Києві вибухи

У Києві зранку 11 жовтня пролунали вибухи. Попередньо, протиповітряна оборона працювала по російському ударному безпілотнику, який намагався атакувати столицю.

06:33, 11 жовтня

На Курщині ворог продавив лівий фланг Сил оборони

Російські ворожі війська продавили лівий фланг Курського угруповання Сил оборони України, повідомляє DeepState. Противник намагається закріпитися в районі населених пунктів Новоіванівка та Зелений Шлях.

06:05, 11 жовтня

Атака "Шахедами"

У ніч проти п'ятниці, 11 жовтня, окупанти запустили кілька груп "Шахедів". У низці областей оголосили повітряну тривогу, яка тривала усю ніч. Вночі та зранку на Київщині лунали вибухи. Гучно було і у Черкасах.

Джерело матеріала
loader