На Netflix вийшов аніме-серіал «Розкрадачка гробниць: Легенда Лари Крофт»
На Netflix вийшов аніме-серіал «Розкрадачка гробниць: Легенда Лари Крофт»

На Netflix вийшов аніме-серіал «Розкрадачка гробниць: Легенда Лари Крофт»

Події відбуваються після останньої трилогії ігор.

На стримінговому сервісі Netflix вийшов анімаційний серіал «Розкрадачка гробниць: Легенда Лари Крофт». Для перегляду доступні вісім епізодів тривалістю до 30 хвилин із оригінальним озвученням та українськими субтитрами.

Серіал є сиквелом до трилогії ігор Tomb Raider Survivor та покаже наступну главу пригод героїні-мандрівниці.

«Понад 25 років після своєї першої появи Лара Крофт продовжує досліджувати стародавні таємниці та розкривати втрачені істини у захопливих та небезпечних місцях», — зазначено в анотації анімації.

За сюжетом, рушити у мандри Лару Крофт змушує викрадення стародавнього китайського артефакту з її будинку. Переслідування перенесе героїню в навколосвітню пригоду й у глибини забутих гробниць, де вона буде змушена зіткнутися зі своїм справжнім я і вирішити, якою героїнею хоче стати.

Лару Крофт у серіалі озвучила Гейлі Етвелл, відома за роллю Пеггі Картер у фільмах Marvel. Голос Зіпу дав Аллен Мальдонадо, а Ерл Бейлон повторив роль Джони з відеоігор.

Сценаристом, шоуранером та виконавчим продюсером серіалу є Таша Хуо, яка працювала над стрічкою «Відьмак: Кровне походження».

Додамо, оригінальна гра Tomb Raider була випущена в 1996 році на Sega Satrun розробниками Core Design і Aspyr, та протягом року розійшлась накладом у 2,5 млн екземплярів. Загалом на 2024 рік вийшло близько 20 ігор серії «Tomb Raider».

  • Читайте також: Після заборони піратських кінотеатрів стримінги збільшили авдиторію до 2 мільйонів осіб

Фото: Лара Крофт із мультсеріалу «Розкрадачка гробниць: Легенда Лари Крофт»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги за темою
Netflix
Джерело матеріала
loader
loader