Mazda анонсувала рестайлінговий пікап BT-50
Mazda анонсувала рестайлінговий пікап BT-50

Mazda анонсувала рестайлінговий пікап BT-50

Японська компанія Mazda відновила пікап ВТ-50. Новинку буде офіційно представлено 18 жовтня в Австралії.
Середньорозмірний пікап отримає ряд оновлень у зовнішності та технічній “начинці”, щоб на рівних суперничати з такими серйозними конкурентами, як Ford Ranger, Toyota Hilux та Mitsubishi Triton.

Актуальне покоління BT-50 дебютувало на ринку у 2020 році та тепер отримає свіжу зовнішність, а також поновлення в інтер’єрі. Зовні новинку можна відрізнити по іншій LED-світлотехніці, оновленій радіаторній решітці, бамперам і найбільшій фірмовій емблемі, яка коли-небудь встановлювалася на автомобілях бренду.

Зовні новинку можна відрізнити по іншій LED-світлотехніці, оновленій радіаторній решітці, бамперам і найбільшій фірмовій емблемі

У салоні BT-50 з’явиться нова панель приладів з 7-дюймовим екраном шкали приладів та покращеним функціоналом, 9-дюймовий сенсорний дисплей інфо-розважальної системи, додаткові порти USB-C, система безключового доступу та запуску двигуна, а також розширений список електронних помічників водія.

Mazda анонсувала рестайлінговий пікап BT-50 - Фото 1

Актуальне покоління BT-50 дебютувало на ринку у 2020 році

Під капотом новинки будуть розташовуватися турбодизелі об’ємом 1,9 л (110 кВт/150 к.с.) та 3 л (140 кВт/190 к.с.). Вони працюватимуть у парі з 6-ступеневою “механікою” або “автоматом”. На вибір покупці зможуть замовити задній чи повний привід. Новий режим роботи трансмісії Rough Terrain Mode дозволить впевнено почуватися на тяжкому бездоріжжі.

Mazda анонсувала рестайлінговий пікап BT-50 - Фото 2

На австралійському континенті пікап BT-50 є другим за продажем автомобілем марки Mazda, поступаючись лише кросоверу CX-5

На австралійському континенті пікап BT-50 є другим за продажем автомобілем марки Mazda, поступаючись лише кросоверу CX-5. Виробництво моделі організоване на підприємстві компанії в Таїланді, по сусідству зі спорідненим Isuzu D-Max.

Як повідомляв раніше “Автоцентр”, компанія Mazda анонсувала свою новинку EZ-6. Стильний електричний седан очікується у дилерів до кінця поточного року.

Джерело матеріала
loader
loader