Брук Шилдс на гала-концерт у Нью-Йорку одягла сукню своєї матері
Брук Шилдс на гала-концерт у Нью-Йорку одягла сукню своєї матері

Брук Шилдс на гала-концерт у Нью-Йорку одягла сукню своєї матері

Брук Шилдс полюбляє красиві та незвичайні вбрання. За словами зірки, Тері Шилдс одягала цю сукню на зустріч із королевою Єлизаветою II.

Американська супермодель і актриса Брук Шилдс здивувала всіх на осінньому балу New York City Ballet у четвер, 10 жовтня, з'явившись у сукні, яка належала її покійній матері, повідомляє Page Six.

59-річна зірка розповіла пресі, що саме ця сукня була на її мамі Тері Шилдс, коли вона зустрічалася з королевою Великої Британії Єлизаветою II. Розкльошена сукня кремового відтінку завдовжки до підлоги вирізнялася блискучим коміром, хитромудрим оздобленням вишивки та каміння на ліфі й розкльошених рукавах. Образ Брук доповнили білі туфлі з гострим носком на плоскій підошві з пряжкою, прикрашеною камінням. Колишня модель зачесала волосся назад і нанесла сяючий макіяж, підкресливши виразні очі димчастими тінями і чорною підводкою. З прикрас Брук одягла сріблясті сережки-підвіски з дорогоцінним камінням і кілька тонких браслетів. У руці Шилдс тримала невеликий золотистий клатч, смартфон і окуляри.

Брук Шилдс
Фото: Getty Images

Зірка "Чарівного малюка" не повідомила подробиць про те, коли її мати познайомилася з Її Величністю або хто є дизайнером сукні.

Нагадаємо, 9 жовтня Фокус писав про те, що зірка "Блакитної лагуни" вийшла на червону доріжку зі своєю дочкою. На зірковому заході модного глянцю Брук Шилдс вразила присутніх стрункою фігурою.

Теги за темою
актриса
Джерело матеріала
loader