З’явилися деталі камери Realme GT 7 Pro
З’явилися деталі камери Realme GT 7 Pro

З’явилися деталі камери Realme GT 7 Pro

Realme GT 7 Pro щойно був помічений в іншому витоку. Майбутній флагманський смартфон компанії оприлюднив ключові характеристики задньої камери, підтвердивши роздільну здатність, тип датчика та багато іншого.

Realme GT 7 Pro: що він пропонує для фотографії?

Останній витік надійшов від відомого інформатора Digital Chat Station, який поділився інформацією на Weibo (китайському веб-сайті мікроблогів). DCS стверджує, що основною камерою Realme GT 7 Pro є 50-мегапіксельна Sony IMX906, яка працює в парі з 8-мегапіксельним надширококутним об’єктивом і 50-мегапіксельною телефото камерою Sony IMX882. У нашому попередньому звіті, за чутками, телеоб’єктивом буде датчик Sony LYT600. Повідомляється, що цей телеоб’єктив забезпечуватиме до 3-кратного оптичного масштабування, і, ймовірно, він також матиме більше гібридне збільшення.

Нещодавно порадник також оприлюднив ємність акумулятора Realme GT 7 Pro. Ця модель, очевидно, матиме найбільшу батарею, яку коли-небудь бачили на телефоні Realme. Смартфон вже схвалено на китайській платформі сертифікації 3C. DCS стверджувала, що Realme GT 7 Pro має потужний акумулятор на 6000 мАг. Платформа 3C підтверджує, що її роздрібний пакет може включати швидкий зарядний пристрій на 120 Вт. Це значне оновлення в порівнянні з елементом 5500 мАг на Realme GT 6. Realme також може запропонувати підтримку бездротової зарядки.

Виходячи з того, що ми знаємо на цей час, Realme GT 7 Pro матиме високий 6,78-дюймовий OLED-дисплей BOE (можливо, Samsung) із частотою оновлення 120 Гц, роздільною здатністю 1,5 К і мікроквадратично вигнутим екраном. Очікується, що під капотом він буде оснащений процесором Snapdragon 8 Gen 4 (Snapdragon 8 Elite), а також до 16 ГБ оперативної пам’яті та 1 ТБ пам’яті UFS 4.0. Для селфі та відеодзвінків GT 7 Pro може мати 32-мегапіксельний селфі-шутер.

Джерело матеріала
loader