В Україні через війну і техпорушення знеструмлені 515 населених пунктів
В Україні через війну і техпорушення знеструмлені 515 населених пунктів

В Україні через війну і техпорушення знеструмлені 515 населених пунктів

Станом на ранок 10 жовтня через бойові дії та технологічні порушення залишаються без електропостачання 515 населених пунктів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

"Минулої доби енергетики відновили живлення для 8385 споживачів, що були знеструмлені внаслідок бойових дій та технологічних порушень. На ранок залишаються частково або повністю знеструмленими через бойові дії та техпорушення 515 населених пунктів", - йдеться у повідомленні.

Упродовж минулої доби через обстріли фіксувалися знеструмлення у Дніпропетровській та Донецькій областях.

За інформацією Міненерго, станом на ранок 10 жовтня внаслідок бойових дій залишаються без світла 81,7 тис. споживачів на Донеччині, 3,7 тис. - у Запорізькій області, 9,6 тис. - наСумщині, понад 39 тис. - на Харківщині, 1,9 тис. - на Чернігівщині.

У Херсоні знеструмлено понад 4 тис. споживачів, в області - понад 25 тис. На Дніпропетровщині через обстріли було знеструмлено 4,7 тис. споживачів, на ранок їх частково заживили.

Через технологічні причини залишаються без електропостачання 4,5 тис. споживачів у Запорізькій області.

На Миколаївщині через пошкодження невідомими особами газогону середнього тиску залишилося без газу 632 споживача. На Київщині внаслідок технологічних порушень відключено від газопостачання 366 абонентів.

Як повідомлялось, станом на ранок 9 жовтня через бойові дії та технологічні порушення було знеструмлено 527 населених пунктів.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader