Українські виробники борошна та круп вийдуть на ринок Західних Балкан
Українські виробники борошна та круп вийдуть на ринок Західних Балкан

Українські виробники борошна та круп вийдуть на ринок Західних Балкан

В2В бізнес-форум «Українські борошно, крупи, макаронні та хлібні вироби на ринках Західних Балкан» відбудеться 25 жовтня 2024 року в м. Скоп’є, Північна Македонія.

Як повідомляють організатори, в межах заходу українськими виробниками борошна, круп, макаронів, хлібних виробів та іншої продукції будуть проведені перемовини з представниками провідних торговельних мереж та оптових покупців із Північної Македонії, Косово, Албанії та Боснії і Герцеговини. 

«У межах зустрічі відбудеться презентація української продукції та буде надано інформацію про умови постачання продукції на ринок Західних Балкан і документальний супровід діяльності українських представництв у країнах регіону», — говориться у повідомленні.

Бізнес-форум проходитиме у готелі Bushi Resort&SPA

Організатор заходу — спілка «Борошномели України». Підтримку надають Програма USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО), Торгово-промислова палата України, компанія Urban Consult MK, Посольство України в Північній Македонії.

Зареєструватися на форум можна за посиланням, внесок за участь української компанії в В2В форумі — 270 євро. 

З організаційних питань можна звертатися: Дмитро Романов (Україна) на WhatsApp або Telegram +380 95 409 70 07, Олександр Урбановіч (П. Македонія) на WhatsApp або Telegram +389 71 346 457.

Джерело матеріала
loader