Журналісти «Радіо Свобода» потрапили під російський обстріл на Донеччині
Журналісти «Радіо Свобода» потрапили під російський обстріл на Донеччині

Журналісти «Радіо Свобода» потрапили під російський обстріл на Донеччині

Кореспондент Роман Пагулич зазнав контузії, а двоє українських бійців — легких поранень. Наразі загрози їхньому життю немає.

Знімальна група проєкту «Донбас Реалії» від «Радіо Свобода» 10 жовтня потрапила під обстріл під час зйомок військових на Донеччині на Бахмутському напрямку. Про це повідомили на сайті видання.

Кореспондент Роман Пагулич та оператор Павло Холодов знімали роботу операторів FPV, коли російські військові вдарили ствольною артилерією по позиціях українських бійців.

Перший снаряд впав поруч із кореспондентом Романом Пагуличем і бійцями, з якими він спілкувався. Журналіст зазнав контузії, а двоє бійців — легких поранень. За словами Романа Пагулича, один із уламків снаряду зупинив балістичний захист шийної зони на його бронежилеті. Оператора Павла Холодова уламки не зачепили.

Журналісти «Радіо Свобода» потрапили під російський обстріл на Донеччині - Фото 1

Бронежилет Романа Пагулича/«Донбас Реалії»

Усім постраждалим надали першу допомогу в стабілізаційному пункті. Наразі загрози їхньому життю немає.

Журналісти «Радіо Свобода» потрапили під російський обстріл на Донеччині - Фото 2

Фото: «Донбас Реалії»

Фото: «Донбас Реалії»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
війна Обстріл
Джерело матеріала
loader
loader