У Львові вперше провели Ігри Незламних
У Львові вперше провели Ігри Незламних

У Львові вперше провели Ігри Незламних

У Львові вперше провели комплексні змагання серед учасників бойових дій - Ігри Незламних.

Про це сьогодні повідомила Львівська міська рада, передає Укрінформ.

“У Львові вперше провели комплексні змагання серед учасників бойових дій – Ігри Незламних 2024”, - йдеться в повідомленні.

У міськраді зазначили, що Ігри Незламних проходили впродовж двох днів. 55 ветеранів взяли участь у змаганнях з шести видів спорту, а саме: веслування на тренажерах, настільний теніс, пауерліфтинг, петанк, плавання та стрільба з лука.

У Львові вперше провели Ігри Незламних - Фото 1 У Львові провели перші Ігри Незламних / Фото: Львівська міськрада

Особливим завершенням змагань став показовий матч від команди ФК "Покрова-АМП" (футбол для ветеранів, які мають ампутації). 

“Ці змагання – історія не про якісь здобутки чи медалі. Перш за все, це про незламність та перемогу над собою. Про можливість кидати виклик обставинам і знаходити в собі силу рухатися далі”, – наголосив начальник управління спорту та молодіжної політики Львівської міськради Антон Нікулін.

Організатори змагань - управління спорту та молодіжної політики Львівської міськради спільно з ЛКП “Спортресурс” та Unbroken.Foundation. 

Надалі організатори планують проводити такі змагання систематично, розділивши їх на сезони – весна, літо та осінь.

Як повідомляв Укрінформ, у липні Україна оприлюднила заявку команди, яка візьме участь в одних із найбільших міжнародних змагань серед ветеранів і військовослужбовців, які зазнали травм і поранень, - Іграх нескорених.

Теги за темою
Львів
Джерело матеріала
loader
loader