У літаку понад годину транслювали "фільм для дорослих" 18+: екрани та звук не вимикалися
У літаку понад годину транслювали "фільм для дорослих" 18+: екрани та звук не вимикалися

У літаку понад годину транслювали "фільм для дорослих" 18+: екрани та звук не вимикалися

Один з пасажирів написав на Reddit, що не було можливості навіть поставити на паузу, зменшити яскравість або вимкнути фільм, пише Daily Star.

Подробиці інциденту

Інцидент трапився на борту QF59, який прямував до Токіо з Сіднея. Стався технічний збій, який не давав змогу пасажирам обирати стрічку на своїх екранах індивідуально.

Тому екіпаж поставив фільм "Татко" (Daddio) для всіх. Це художнє кіно 2023 року з рейтингом 18+, оскільки містить відверту лексику, оголені тіла та сексуальні теми.

"Татко" транслювався понад годину й при цьому люди не могли вимкнути екран чи звук. Персонал намагався замінити непристойний фільм на щось більш сімейне, однак не вдавалося.

Фільм, який вони показували, був вкрай неприйнятним. У ньому було багато графічної оголеності та багато секстингу, такого, що можна було буквально читати тексти на екрані без навушників,
– поділився один з пасажирів, який перебував на борту.

Компанія Qantas повідомила, що члени екіпажу мали обмежений список фільмів, які вони могли відтворювати на всіх екранах, і на основі запитів для польоту було обрано Daddio. Коли стало ясно, що фільм не підходить для будь-якого віку, екіпаж спробував полагодити екрани.

Представник компанії перепросив у пасажирів.

Фільм не підходив для показу протягом усього польоту, і ми щиро перепрошуємо у клієнтів за цей досвід. До кінця польоту всі екрани перемкнули на фільми для сімейного перегляду, що є нашою стандартною практикою для рідкісних випадків, коли індивідуальний вибір фільму неможливий. Ми переглядаємо, яким чином було обрано фільм,
– сказав представник компанії.

З закордонними банками теж часто виникають проблеми. Набридла бюрократична система закордонних банків? Болісний процес надсилання коштів з десятками папірців та довгий термін їх надходження. Скористайтеся додатком TransferGo, з яким грошові перекази прості, швидкі, а головне – безпечні!

Теги за темою
Курйозні новини
Джерело матеріала
loader
loader