"Це зрада": вдівець Ніни Матвієнко розповів правду, чому покинув її
"Це зрада": вдівець Ніни Матвієнко розповів правду, чому покинув її

"Це зрада": вдівець Ніни Матвієнко розповів правду, чому покинув її

Петро Гончар назвав причину розлучення з Ніною Матвієнко.

Український художник і вдівець української легендарної співачки Ніни Матвієнко - Петро Гончар зізнався, що артистка ревнувала його, оскільки він "любив красу".

Під час зйомок шоу "Говорить вся країна" на каналі "1+1 Україна" Гончар зазначив, що він теж ревнував дружину.

"У неї були ревнощі, та й я ревнував. Шанувальників було дуже багато. Ну і вона мене підревновувала, тому що я любив красу", - розповів художник.

А також, коли діти виросли, Гончар вирішив жити окремо від Матвієнко.

"Коли все було зроблено - діти є, виросли, з'явилися онуки, є де жити, за що жити, - я прийняв таке рішення. Вона це зрозуміла. Я просто егоїстично це зробив, звичайно, егоїстично. Перші роки ми, може, конфліктували на цьому рівні, а потім змирилися і спілкувалися. Про зраду тут теж можна говорити, тому що, коли ти пішов, це вже зрада", - розповів Петро.

Хто така Ніна Матвієнко?

Ніна Митрофанівна Матвієнко - українська співачка та актриса. Народна артистка Української РСР (1985), лауреатка Державної премії УРСР ім. Тараса Шевченка (1988), Герой України. Входила до Спілки кінематографістів України (1989). Мати співачки Антоніни Матвієнко.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, народний артист України Богдан Сташків загинув на Закартпатті неподалік від Нижніх Воріт у ДТП. В автокатастрофі загинуло двоє людей, дружина артиста перебуває в реанімації.

А також Крістіна Орбакайте висловила переживання за дітей, які виїхали з РФ. Співачка також підкреслила, що має на увазі всіх талановитих хлопців і дівчат, яким довелося будувати кар'єру і досягати успіхів заново за кордоном.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader