Стало відомо, як Джастін Бібер реагує на скандал з P Diddy: "У важкому моральному стані"
Стало відомо, як Джастін Бібер реагує на скандал з P Diddy: "У важкому моральному стані"

Стало відомо, як Джастін Бібер реагує на скандал з P Diddy: "У важкому моральному стані"

Інсайдер повідомив журналу Us Weekly, що Біберу порадили дистанціюватися від речей, що пов'язані з P. Diddy. Зазначається, що співак нічого не хоче робити з репером, з яким познайомився, коли був підлітком.

Джерело також розповіло, що Джастін Бібер хоче захистити себе. Тому він намагається зосередитися на позитиві. Нагадаємо, що у серпні у співака та його дружини Хейлі народився син Джек.

Джастін зараз у важкому моральному стані. У нього така історія з Diddy, і звинувачення проти нього було важко опрацювати,
– йдеться у заяві інсайдера Us Weekly.

Наразі Бібер сконцентрований на сім'ї. Йому подобається бути батьком, адже співак мріяв про це роками.

Що відомо про скандал з репером P. Diddy

  • Нагадаємо, що у березні у будинках P. Diddy були проведені обшуки. Річ у тім, що ще минулого року його колишня дівчина Кессі Вентура подала на чоловіка до суду через домашнє насильство. Під час обшуків були знайдені заборонені речовини, лубриканти, вогнепальну зброю і пляшки дитячої олії.
  • 16 вересня скандального репера заарештували. Суд відмовив адвокатам P. Diddy, аби той вийшов під заставу. Днями стало відомо, що вони подали ще одну апеляцію, щоб його відпустили.
  • Вважається, що страшні злочини P. Diddy скоював, зокрема, на відомих "білих вечірках", на які він запрошував багатьох світових знаменитостей. Тому тепер їхні імена також фігурують у цій справі.
  • Відомо, що P. Diddy співпрацював з Джастіном Бібером, який у ті часи був підлітком. Тому тепер є думка, що співак також міг стати жертвою репера. Натяки на це навіть знайшли у його пісні Yummy.
Теги за темою
Скандал
Джерело матеріала
loader
loader