Смерть Майкла Джексона - до чого тут P. Diddy, Jay-Z і Бейонсе
Смерть Майкла Джексона - до чого тут P. Diddy, Jay-Z і Бейонсе

Смерть Майкла Джексона - до чого тут P. Diddy, Jay-Z і Бейонсе

Шанувальники вважають, що P. Diddy причетний до смерті Майкла Джексона.

Гучний скандал навколо репера P. Diddy і його білих вечірок спровокував нові теорії про причини смерті Майкла Джексона. У мережі вважають, що P. Diddy, Jay-Z і Бейонсе могли прибрати конкурента.

У мережі вже є маса роликів на цю тему, а також фанати поп-короля припустили, що він живий, а свою смерть інсценував.

Найгучнішою версією є та, за якою P. Diddy, Jay-Z і Бейонсе усунули Майкла Джексона, щоб просувати кар'єру Бейонсе, тому і прибрали конкурента. Як "доказ" наводяться тексти пісень, зокрема трек J. Cole "She Knows", де нібито містяться натяки на ці події.

"Спочивай з миром, Aaliyah, Спочивай з миром, Left Eye, Майкл Джексон, побачимося, як тільки я помру", - йдеться в пісні.

Зазначимо, Aaliyah, Left Eye і Майкл Джексон нібито мали тісний зв'язок з P. Diddy, Jay-Z і Бейонсе та відвідували знамениті "білі вечірки" і всі три зірки померли 25 числа.

Також з'явилася неймовірна кількість чуток про те, що Майкл Джексон все ж таки живий. Шанувальники наводять низку аргументів: фінансові проблеми Джексона та його можливе бажання уникнути боргів, адже у співака було понад 500 мільйонів доларів боргів.

@mjthe_legacy777 Чи може ця загадкова жінка бути Michael in disguise? Щоб дізнатися більше про Майкла, ви можете отримати доступ до спеціальних відеороликів, оформивши підписку в розділі підписки в біографії#michaeljackson#michaeljacksonfan #michaeljacksonfan#mjfan#moonwalker#mj#kingofpop#believe#michaeljacksonisalive#whobelievesmichaeljacksonisalive#believe#kingofpopmusic#mjjforever#mjjfan#michaeljacksonforever#michaeljacksonlover#michaeljacksonfans#michaeljacksonedits#disguise♬ orijinal ses - MJBelıEvers

Згадали і про те, що нібито було знайдено щоденник Джексона з планами інсценування смерті, а також зникли записи з камер спостереження. Що цікаво, труну легенди було закрито під час похорону.

І хоча ці теорії не мають жодних точних доказів, видно, що вплив Майкла Джексона на поп-культуру залишається таким же сильним, як і раніше.

Хто такий Майкл Джексон?

Майкл Джексон - американський співак, автор пісень, музичний продюсер, аранжувальник, танцюрист, хореограф, актор, сценарист, філантроп і підприємець. За даними Вікіпедії, він один із найуспішніших виконавців в історії поп-музики, відомий як "Король поп-музики", володар 15 премій "Греммі" і сотень інших премій. Кількість проданих у світі записів Джексона (альбомів, синглів, збірок тощо) становить 1 мільярд копій. Майкл Джексон зробив значний внесок у розвиток популярної музики, відеокліпів, танцю і моди.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, народний артист України Богдан Сташків загинув на Закартпатті неподалік від Нижніх Воріт у ДТП. В автокатастрофі загинуло двоє людей, дружина артиста перебуває в реанімації.

А також Крістіна Орбакайте висловила переживання за дітей, які виїхали з РФ. Співачка також підкреслила, що має на увазі всіх талановитих хлопців і дівчат, яким довелося будувати кар'єру і досягати успіхів заново за кордоном.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader