Продають один із найбільших будинків США: яка його площа та скільки коштує
Продають один із найбільших будинків США: яка його площа та скільки коштує

Продають один із найбільших будинків США: яка його площа та скільки коштує

Величезний маєток виходить на ринок за 195 мільйонів доларів. Якщо його продадуть за таку ціну, то це стане новим рекордом для Лос-Анджелеса. Наразі найдорожча угода – 165 мільйонів доларів, які Джефф Безос віддав за Warner Estate у 2020 році, пише Realtor.com.

Приватна резиденція в Лос-Анджелесі

Ділянка площею понад 2 гектари розташована в районі поштового офісу Беверлі-Гіллз, трохи більше за милю від будинку Безоса. Маєток збудували в прекрасному місці, звідки відкривається вигляд на місто та океан.

"Одягнений" в білий італійський вапняк, закритий маєток займає близько 4 645 квадратних метрів площі. Всередині є 16 спалень, 27 ванних кімнат і 18 камінів. В основному люксі облаштували приватну ванну та балкон.

На нижньому рівні є кухня, "кімната для підготовки квітів", звукоізольована доріжка для боулінгу зі спеціальними шафами для куль та великий театр. На верхньому поверсі розташовано спальні та окреме помешкання для персоналу, де є дві спальні, кілька віталень і кухня.

Один із найбільших приватних будинків у США / Фото MLS

На території розташований окремий гостьовий будинок із двома спальнями, балконом, ліфтом і власним внутрішнім двориком. Надворі також можна побачити освітлений тенісний корт з оглядовим павільйоном і пейзажний басейн із зеленого мармуру завдовжки 23 метри.

Кому належить Pritzker Estate

Другий за величиною приватний маєток у США збудували філантропи Ентоні та Жанна Прітцкери. Спочатку вони купили в цьому місці будинок 1938 року за 9,5 мільйона доларів. Потім придбали кілька сусідніх ділянок і розпочали масштабне будівництво.

Пара переїхала в маєток у 2011 році й жила там до рішення про розлучення у 2022-му. Цього року Жанна остаточно виїхала з маєтку і пара офіційно розлучилася. Продаж своєї сімейної резиденції вони не коментують.

Джерело матеріала
loader
loader