Олександр Борцов залишив посаду головного редактора Thebuchacity
Олександр Борцов залишив посаду головного редактора Thebuchacity

Олександр Борцов залишив посаду головного редактора Thebuchacity

Обовʼязки головної редакторки Thebuchacity тимчасово виконуватиме Вікторія Шатило.

Головний редактор Thebuchacity Олександр Борцов з 1 жовтня 2024 року пішов з посади. Про це повідомили на сайті видання.

«Під час роботи в Thebuchacity було справді зроблено й реалізовано багато різних проєктів. Надалі я так само буду намагатися покращити життя у Бучі і долучатися до різних ініціатив й активностей», — сказав Олександр Борцов.

Він долучився до команди видання навесні 2019 року. У березні 2023-го Борцов став співзасновником ГО «Буча найкраще місто», в межах якої працює медіа, та очолив редакцію.

«Олександр пройшов величезний шлях з Thebuchacity, але час рухатися далі. Він залишається співзасновником громадської організації і надалі братиме участь у стратегічних процесах розвитку. Впевнений, що його досвід ще буде задіяний у нових проєктах ГО і медіа», — прокоментував керівник Thebuchacity Олександр Остапа.

«Детектор медіа» звернувся до Олексадра Борцова із запитанням про причини такого рішення та про професійні плани й очікує на його відповідь.

Наразі обовʼязки головної редакторки Thebuchacity тимчасово виконуватиме Вікторія Шатило, яка до цього була керівницею редакційного відділу медіа.

У листопаді 2023 року команда Thebuchacity презентувала документальну стрічку «Окупація Бучі: як це було», а в червні 2024 року запустила проєкт «Буча: Місто Незламних. Повернення до життя», метою якого є висвітлення історій та подій, що демонструють силу і стійкість громади Бучі після важких часів.

Нещодавно ми повідомляли про те, що подкасти Thebuchacity тепер можна послухати на платформі Megogo. Серед проєктів — новий подкаст «Буча: Місто незламних. Бізнеси», присвячений історіям підприємців із Бучі, які, попри виклики війни, змогли зберегти та розвинути свій бізнес.

  • Читайте також: Від маленького пабліка — до великого регіонального медіа. Як Thebuchacity завойовує довіру читачів і підтримує громаду

Фото: Thebuchacity

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader