Колишню наречену Володимира Кличка примусово доправили в реабілітаційний центр - ЗМІ
Колишню наречену Володимира Кличка примусово доправили в реабілітаційний центр - ЗМІ

Колишню наречену Володимира Кличка примусово доправили в реабілітаційний центр - ЗМІ

Хайден Панеттьєрі почала лікування від залежностей.

Колишня наречена українського легендарного боксера Володимира Кличка - американська акторка Хайден Панеттьєрі зараз перебуває в реабілітаційному центрі на лікуванні.

Як повідомляє видання In Touch, Панеттьєрі доправили до реабілітаційного центру після того, як до неї приїхав родич до Лос-Анджелеса, щоб допомогти зірці. Цей родич також виселив хлопця акторки Брайана Гікерсона з її будинку.

Ситуація сталася після того, як вийшло інтерв'ю Хайден таблоїду People і фанати акторки висловили стурбованість її станом.

Що відомо про видання People?

People - американський тижневик про зірок і селебрітіз, моду і стиль життя. Публікується з 1974, пізніше з'явилася веб-версія журналу. Відомий своїми щорічними рейтингами - "100 найкрасивіших людей", "Найсексуальніший чоловік року", "Найсексуальніша жінка року", "Найкраще/найгірше вбрання" тощо. Є одним із найбільш популярних видань - станом на 2018 рік його аудиторія обчислювалася більш ніж 35.9 мільйонами шанувальників.

Хто така Хайден Панеттьєрі?

Хайден Пенеттьєрі - американська акторка та співачка. В 11 років отримала премію молодого актора за роль Шеріл Йост у діснеївському "Згадуючи Титанів". Друга премія їй дісталася за роль Клер Беннет у серіалі "Герої". З 2012 по 2016 рік вона грала роль співачки Джульєтти Барнс у телесеріалі "Нешвілл", яка принесла їй номінації на премію "Золотий глобус" за кращу жіночу роль другого плану в 2012 і 2013 роках.
З 2009 року Хайден зустрічалася з боксером Володимиром Кличком; їхні заручини відбулися 2013 року. У серпні 2018 року стало відомо, що пара розлучилася.
У колишньої пари є дочка - Кайя-Євдокія Кличко.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, народний артист України Богдан Сташків загинув на Закартпатті неподалік від Нижніх Воріт у ДТП. В автокатастрофі загинуло двоє людей, дружина артиста перебуває в реанімації.

А також Крістіна Орбакайте висловила переживання за дітей, які виїхали з РФ. Співачка також підкреслила, що має на увазі всіх талановитих хлопців і дівчат, яким довелося будувати кар'єру і досягати успіхів заново за кордоном.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader