Зберігали боєприпаси КНДР: Генштаб підтвердив удар по арсеналу ГРАУ у Брянській області
Зберігали боєприпаси КНДР: Генштаб підтвердив удар по арсеналу ГРАУ у Брянській області

Зберігали боєприпаси КНДР: Генштаб підтвердив удар по арсеналу ГРАУ у Брянській області

Командування наголошує, що атаки на подібні арсенали суттєво знижують наступальний потенціал ЗС РФ.

Сили оборони України уразили військовий арсенал російських окупантів поблизу міста Карачев Брянської області. Про це повідомили в Генеральному штабі Збройних сил України.

"Сьогодні вночі підрозділи Сил безпілотних систем Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони завдали вогневого ураження по 67-му арсеналу Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони Російської Федерації, що в Брянській області", — повідомили там.

Військові розповіли, що на території складу зберігалися боєприпаси до ракетно-артилерійського озброєння, зокрема й ті, що надійшли з КНДР, а також керовані авіаційні бомби. Значна частина з них розміщувалася просто неба.

На території об'єкта були зафіксовані вибухи. Місцева влада перекривала дороги в районі арсеналу.

"Ураження подібних арсеналів створює серйозні логістичні проблеми для російської армії, що суттєво знижує наступальний потенціал окупантів на загрозливих напрямках", — додали в Збройних силах України.

Нагадаємо, У ніч проти середи, 9 жовтня, безпілотники атакували Брянську область Росії. В результаті атаки на арсеналі ГРАУ (головне ракетно-артилерійське управління Міноборони РФ) поблизу міста Карачев Брянської області почалася детонація боєприпасів. В Міноборони РФ відзвітували про успішну роботу ППО та знищення усіх українських БПЛА.

Нагадаємо, 4 жовтня, Сили оборони України завдали удару по базі зберігання пально-мастильних матеріалів у Воронезькій області Російської Федерації. Тоді було зафіксовано влучання в один з резервуарів для зберігання пального.

Теги за темою
Росія війна Збройні сили України пожежа
Джерело матеріала
loader
loader