Учасниця дуету ANNA MARIA розповіла про чоловіка-воїна та його лікування: Він у психлікарні
Учасниця дуету ANNA MARIA розповіла про чоловіка-воїна та його лікування: Він у психлікарні

Учасниця дуету ANNA MARIA розповіла про чоловіка-воїна та його лікування: Він у психлікарні

Співачка Ганна Опанасюк із дуету ANNA MARIA вперше розповіла про чоловіка Ігоря Сагайдака, який став на захист України після повномасштабного вторгнення РФ. У коментарі "ЖВЛ представляє" виконавиця зазначила, що через отримані на фронті травми стан її обранця зараз важкий. Чоловік переніс складну операцію відновлення біцепса. Крім того, психіку Ігоря значно підірвала втрата побратимів, свідком загибелі яких він став на передовій. Чоловік артистки звернувся за допомогою до фахівця і зараз лікується у психіатричній лікарні, але планує знову повернутися на фронт.

- Він був у Бахмуті, Часовому Яру. Саме зараз він проходить реабілітацію у Києві. Він мав складну операцію на перешиття біцепса, а зараз він лікується в психіатричній лікарні. Тому що має дуже тяжкі наслідки після того, як він втратив кількох побратимів. І це на нього і його живих побратимів дуже вплинуло психологічно. Він розуміє, що йому потрібна підтримка та лікування. Він хоче повернутися на фронт після лікування, – поділилася Ганна.

Анна та Марія Опанасюк родом із Сімферополя. Дівчата заснували дует ANNA MARIA у 2004-му, а через три роки здобули популярність завдяки участі у проєкті "Шанс", де стали фіналістками. У 2019 році національний відбір на "Євробачення" обернувся для дуету грандіозним скандалом. Напередодні ефіру сестри дали інтерв'ю Роману Скрипіну, у якому на запитання "Чий Крим?" відповіли "Крим наш!". На сцені конкурсу співачкам довелося виправдовувавтися за громадянську позицію їхніх батьків. Тоді сестри розплакалися, розповідаючи про батьків та батьківщину. У квітні 2023 року після чергової хвилі хейту, дует записав відеозвернення, відповівши тим, хто досі називає їх зрадницями та проросійськими співаками, незважаючи на їхню підтримку ЗСУ та концерти для поранених та переселенців.

Фото: instagram.com/annamariaduet

Теги за темою
військові
Джерело матеріала
loader
loader