Пивоваров зі сльозами на очах розповів, що окупанти знищили його дім
Пивоваров зі сльозами на очах розповів, що окупанти знищили його дім

Пивоваров зі сльозами на очах розповів, що окупанти знищили його дім

Pivovarov не зміг стримати емоції під час концерту.

Український співак, музикант і автор пісень Артем Пивоваров родом із Вовчанська - там пройшли його дитинство і юність. Події в рідному місті розбивають артисту серце.

Місцю його сили Пивоваров приділяє особливий час на своїх виступах. Так нещодавно на одному з фан-акаунтів зірки в TikTok з'явилося зворушливе відео. У кадрі Артем із гітарою в руках і зі сльозами на очах тремтячим голосом зізнається, що окупанти стерли його рідну домівку разом з усім містом з лиця землі.

"Мені складно. Я буду відвертим і говоритиму про це. Я втратив свій дім. У мене немає дому, і це не просто будинок. Я з міста Вовчанськ. Мого міста немає, повністю немає. Росіяни стерли його з лиця землі", - каже співак.

Утім, він не має наміру опускати руки. Своєю потужною і зворушливою промовою він закликав підтримувати українських військових - тих, на чиїх плечах тримається майбутнє нашої країни. А воно буде яскравим і процвітаючим, упевнений Артем Пивоваров: "Люди, які можуть повернути мене додому, це не влада, це наші захисники та захисниці. Я буду продовжувати невпинно допомагати їм і закликаю всіх нас робити це щодня. Я вірю в те, що я повернуся додому. І бажаю кожному, хто втратив свій дім, щиро вірити в те, що ми повернемося. Я щиро вірю, що настане цей важливий, особливий день для нашої країни, коли вона розквітне".

Дивіться відео з концерту Артема Пивоварова, де співак говорить про рідний дім у Вовчанську:

Хто такий Артем Пивоваров?

Артем Пивоваров - український співак, автор пісень, саунд-продюсер, колишній тренер шоу "Голос країни-13". Випустив 5 студійних альбомів і 20 синглів. Автор проєкту "Твої вірші, мої ноти". Володар двох премій YUNA (2021, 2022) та ордена "За заслуги" третього ступеня.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка СолоХа вперше озвучила ім'я свого чоловіка - батька її другої дитини. До цього вона приховувала обранця через особливості його роботи.

Також стало відомо, що Дмитро Ступка не витримав навіть дня роботи в США і зірвав здоров'я - за кордоном акторові довелося працювати у фірмі з перевезення меблів.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader