Інформація про таємні розмови Трампа з Путіним турбує Білий дім - речниця
Інформація про таємні розмови Трампа з Путіним турбує Білий дім - речниця

Інформація про таємні розмови Трампа з Путіним турбує Білий дім - речниця

Білий дім наразі не має офіційних підтверджень оприлюдненій недавно інформації, що експрезидент США Дональд Трамп після завершення свого терміну у 2021 році сім разів таємно спілкувався з Путіним.

Однак, як заявила в середу речниця Білого дому Карін Жан-П’єр, якщо це правда, це викликає стурбованість, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Звісно, я не маю підтверджень по жодному із цих дзвінків. Але якщо це дійсно правда, то чи хвилює це нас, чи викликає це у нас серйозні занепокоєння? Так»,- наголосила речниця адміністрації президента США.

Вона зауважила, що це особливо турбує з урахуванням того, що колишній президент лобіював проти збільшення допомоги Україні, яка захищається від російської агресії.

«Тож, якщо це правда, це викликає занепокоєння»,- зауважила представниця Білого дому.

Як повідомляв Укрінформ, відомий американський журналіст і публіцист Боб Вудворд видав книгу War, у якій написав, що Дональд Трамп за часів свого президентства у 2020 році надіслав Путіну дефіцитні тести на коронавірус. Крім того, у книзі зазначається, що Трамп таємно спілкувався з російським президентом сім разів з 2021 року – після того, як полишив Білий дім.

У середу речник Кремля Дмитро Пєсков підтвердив інформацію про тести на COVID-19. Однак він заперечив факти таємних розмов Трампа й Путіна, вказані в книзі.

Теги за темою
Володимир Путін Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader
loader