"Одружилися ми за розрахунком": чоловік покійної Ніни Матвієнко розкрив секрет їхнього шлюбу
"Одружилися ми за розрахунком": чоловік покійної Ніни Матвієнко розкрив секрет їхнього шлюбу

"Одружилися ми за розрахунком": чоловік покійної Ніни Матвієнко розкрив секрет їхнього шлюбу

Петро Гончар довго домагався уваги від Ніни Матвієнко.

Український художник Петро Гончар поділився, як одружився з легендарною українською співачкою Ніною Матвієнко, яка померла минулого року, за розрахунком.

Під час зйомок шоу "Говорить вся країна" на каналі "1+1 Україна" митець зазначив, що у нього і Матвієнко не було кохання з першого погляду.

"Це було вживання в кохання, пізнання глибшого. А почалося все, що закохався в її голос, домагався дуже довго. Три роки. Вона трошки старша за мене, а мені було 18 років. От просився, просився, поки в армію не пішов. Одружилися ми за розрахунком. Закохалися одне в одного, а весілля відбулося за розрахунком. У хорі давали квартири, я якраз прийшов у відпустку армійську. Вона каже, що така ситуація: "Хочеш - одружуйся", - розповів Петро.

Також художник зазначив, що тривалий час співачка тримала його на відстані, але все ж таки їхнє подружнє життя було щасливим.

Дивіться відео, де Петро Гончар розповів про Ніну Матвієнко:

Хто така Ніна Матвієнко?

Ніна Митрофанівна Матвієнко - українська співачка та акторка. Народна артистка Української РСР (1985), лауреатка Державної премії УРСР ім. Тараса Шевченка (1988), Герой України. Входила до Спілки кінематографістів України (1989). Мати співачки Антоніни Матвієнко.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, народний артист України Богдан Сташків загинув на Закартпатті неподалік від Нижніх Воріт у ДТП. В автокатастрофі загинуло двоє людей, дружина артиста перебуває в реанімації.

А також Крістіна Орбакайте висловила переживання за дітей, які виїхали з РФ. Співачка також підкреслила, що має на увазі всіх талановитих хлопців і дівчат, яким довелося будувати кар'єру і досягати успіхів заново за кордоном.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader