Новий бойфренд-військовий Лесі Нікітюк прокоментував службу дівчат в армії
Новий бойфренд-військовий Лесі Нікітюк прокоментував службу дівчат в армії

Новий бойфренд-військовий Лесі Нікітюк прокоментував службу дівчат в армії

Дмитро Бабчук відповів, чи варто жінкам вступати до військових вишів.

Днями українська ведуча Леся Нікітюк підтвердила роман з воїном ЗСУ Дмитром Бабчуком, який у своєму блозі в Instagram скоромно називає себе "наступним мером міста Одеса". Після публічної заяви його зоряної коханої на Бабчука всього за два дні підписалося трохи менше ніж 10 тисяч осіб, і це число постійно зростає.

Зараз військовий активно відповідає на своїй сторінці на запитання від підписників. Примітно, що Бабчук відбирає для публікації не ті, що стосуються Нікітюк, а ті, що стосуються ЗСУ і повномасштабної війни в Україні.

Так одна з читачок блогу Дмитра поцікавилася його думкою про жінок у війську - чи варто їм вступати у вищі військові навчальні заклади і поповнювати лави ЗСУ. Відповідь Бабчука виявилася вельми філософською.

"Ви розумієте, що я не можу давати подібні рекомендації та поради, тому що це Ваше життя, і як його прожити вирішувати тільки Вам. Якщо маєш бажання долучитися до війська, треба брати та робити, а не тільки задавати питання, варто йти чи ні", - переконаний коханий Лесі Нікітюк.

Дмитрий Бабчук
Бойфренд Лесі Нікітюк Дмитро Бабчук висловився про службу дівчат у ЗСУ / instagram.com/special_my_profession

Хто така Леся Нікітюк?

Леся Іванівна Нікітюк - українська телеведуча, журналістка, акторка, блогерка. Колишня ведуча телепередачі Орел та Решка. Після повномасштабного нападу Росії на Україну Леся Нікітюк почала випускати на Youtube пародійні пісні ("Сіла птаха", "Пісня про крейсер "Москва", а також - разом зі Степаном Гігою - "Цей сон"), повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Анна Опанасюк з дуету Anna Maria розповіла про чоловіка-військового та його стан після поранення і втрати побратимів. Вона розкрила, як відновлюється поет Ігор Сагайдак.

Також українська прима-балерина Катерина Кухар здивувала знімками з юності. Виявилося, що танцівниця активно експериментувала із зовнішністю, і на старих фото її практично неможливо впізнати.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader