LATEXFAUNA анонсували найзбудливіший концерт року
LATEXFAUNA анонсували найзбудливіший концерт року

LATEXFAUNA анонсували найзбудливіший концерт року

Інді-гурт LATEXFAUNA 19 жовтня влаштують великий сольний концерт в Stereo Plaza. Музиканти виконають улюблені розпусні хіти та представлять нові палкі композиції. 

Новий кліп LUCERNA від Алана Бадоєва став прелюдією до концерту. Незважаючи на зайнятість, режисер знайшов час для дебютної колаборації з гуртом.

- LATEXFAUNA розпалила в мені творчий вогонь. Щось, що зламалось і не працювало майже три роки, стало живим. Я дякую найрозпуснішому гурту з високим IQ і невичерпним почуттям гумору за справжню мистецьку колабу, - розповів Бадоєв.

- 6-хвилинна LUCERNA має відчутний контраст у музичній естетиці, ніби дві частини диптиха. Перехід від однієї частини до іншої відчувається як рух від класичного року в стилі The Police до експериментального берлінського IDM. Нам здалось це вдалим ходом. Такий зсув виглядає несподіваним, але водночас органічним, без явного розриву, хоча й сприймається як стрибок у зовсім інший музичний простір. Коли ми працювали над кліпом, просили режисера не скорочувати трек в угоду хронометражу чи зручності знімання. Власне Алан погодився з тим, що це класний матеріал, не хочеться ніяк урізати пісню, - розповів про кліп соліст гурту Дмитро Зезюлін.

Частина коштів, зібраних на концерті, піде на підтримку ЗСУ. LATEXFAUNA тривалий час незмінно підтримує українських військових, зокрема ГУР МО України. Цього разу музиканти збиратимуть на надводні дрони MAGURA V5. Серед донаторів розіграють цінні лоти, про які колектив оголосить незабаром.

  • Коли: 19 жовтня.
  • Де: Київ, Stereo Plaza, пр-т Лобановського, 119.
LATEXFAUNA анонсували найзбудливіший концерт року - Фото 1
Теги за темою
концерт
Джерело матеріала
loader