Коли розпочнеться Новий 2025 рік: який день тижня
Коли розпочнеться Новий 2025 рік: який день тижня

Коли розпочнеться Новий 2025 рік: який день тижня

Дата цього великого свята – незмінна, втім, щороку припадає на різні дні тижня. Коли настане Новий 2025 рік – розповість LifeStyle24.

Коли розпочнеться Новий рік 2025

Новий рік завжди відзначається у ніч з 31 грудня на 1 січня. Напередодні українці активно готуються до свята. В усіх торгових центрах лунають тематичні пісні, а прилавки магазинів наповнені новорічними товарами. Традиційно громадяни купують святкові іграшки та гірлянди, якими прикрашають будинок і ялинку. Водночас люди готують різноманітні страви та запрошують на свято своїх рідних і близьких. Цей день зазвичай проводять у сімейному колі за піснями, танцями й частуваннями.

Що цікаво, Новий рік розпочнеться у середу, але українці додаткових вихідних не матимуть у зв'язку з воєнним станом.

Коли настане Новий 2025 рік
Коли настане Новий 2025 рік / Фото Freepik

Яка тварина є символом 2025 року

За китайським календарем 2025 рік пройде під знаком Зеленої Дерев'яної Змії. Ця тварина є символом гнучкості, інтуїції та здатності до адаптації. 2025 рік стане ідеальним періодом для переоцінки власних цінностей і дасть поштовх до особистісного розвитку. У східній астрології Змія вважається найзагадковішим знаком зодіаку, який несе у собі постійні зміни. Вона спонукатиме переглянути свої переконання та зрозуміти, що варто почати дивитися на світ по-новому.

Люди, які народилися в рік Змії відзначаються вмінням вдало реалізовувати свої амбіції, глибоким внутрішнім світом та аналітичним мисленням.

Теги за темою
Новий рік Традиції
Джерело матеріала
loader
loader