Дрони атакували російський Єйськ: у Краснодарському краї поскаржилися на масштабний наліт
Дрони атакували російський Єйськ: у Краснодарському краї поскаржилися на масштабний наліт

Дрони атакували російський Єйськ: у Краснодарському краї поскаржилися на масштабний наліт

Губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв заявив, що атаці піддався Щербинівський район. Унаслідок нібито падіння уламків постраждав будинок.

У ніч на 9 жовтня дрони атакували Краснодарський край Росії. Про це заявила російська служба BBC із посиланням на місцеві Telegram-канали.

"Українські дрони, за повідомленнями з російських джерел, на початку ночі на середу атакували російське місто Єйськ, де розташоване військове летовище", — сказано в повідомленні.

Так, російський моніторинговий канал "Приграничье" повідомив, що над регіоном "багато БПЛА".

"Місто Єйськ розташоване в Краснодарському краї, на березі Азовського моря, приблизно за 60 км через море від Маріуполя. У цьому районі є великий військовий аеродром, який уже неодноразово зазнавав нальотів українських дронів", — зазначили журналісти.

Єйськ на карті
Фото: Google Maps

Пізніше губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв у себе в Telegram заявив, що атаці піддався Щербинівський район. Унаслідок нібито падіння уламків постраждав будинок.

"У селі Шабельське внаслідок падіння уламків БПЛА в приватному домоволодінні вибило скло, пошкоджено газову трубу. З метою безпеки газ перекрили, загоряння загасили, постраждалих немає", — написав він.

Раніше повідомлялося, що супутники зафіксували наслідки удару по нафтобазі у Феодосії. Навпроти одного з резервуарів, який загорівся внаслідок атаки, стояв комплекс "Панцир-С1". Сам він залишився неушкодженим, але об'єкт не захистив.

Також ЗМІ писали, що у 2025 році Україна зможе почати новий контрнаступ проти ЗС РФ. Наступ ЗСУ може відбутися з новою технікою і новими сформованими бригадами. До цього часу, не виключає видання, Україна також отримає дозвіл від союзників наносити удари по цілях противника далекобійною зброєю.

Теги за темою
Росія Збройні сили України
Джерело матеріала
loader
loader