Внучка Ротару розповіла, що приносить їй дохід
Внучка Ротару розповіла, що приносить їй дохід

Внучка Ротару розповіла, що приносить їй дохід

Внучка співачки Софії Ротару, яка живе та навчається у США, зізналася, що відкрила невеликий власний бізнес. Відповідаючи на запитання підписників у Instagram, 23-річна Софія Євдокименко зазначила, що зацікавилася б'юті-сферою і сьогодні дохід їй приносить продаж спеціальних скребків-масажерів для обличчя та шиї. Вартість таких аксесуарів для догляду за тілом у магазині Євдокименка стартує від $60.

- Після мого стажування в Hourglass Cosmetics, я усвідомила, що хочу більше поринути у простір краси. Почала їздити на ярмарки, відвідувати фабрики... У лютому відкриттям для мене став скульптор обличчя "метелик". Це унікальний інструмент для догляду за шкірою, який поєднує ГуаШа та 3D-масажер для обличчя та призначений для покращення кровообігу та зняття напруги. Ми запустилися цього літа, - розповіла внучка співачки у фотоблозі.

Ще підлітком Софія розпочала модельну кар'єру, неодноразово співпрацювала з відомими українськими брендами, а після школи у 2017 році вступила до коледжу мистецтв та дизайну St. Martin's у Лондоні. Пізніше дівчина переїхала до Нью-Йорка, де стала студенткою одного з найпрестижніших навчальних закладів світу в галузі мистецтва та моди – Нової школи дизайну Парсонс. Вона також пробувала себе як співачка. У листопаді 2018-го Софія випустила композицію Unbreakable під псевдонімом Sofia Eve, яку спродюсував її рідний брат Анатолій.

З 2020-м Євдокименко зустрічалася з IT-підприємцем Денисом Ждановим, а у травні цього року показала нового бойфренда – Макса Лернера, сімейні статки якого оцінюють у 1,2 мільярда доларів.

Фото: instagram.com/iamsofiaeve

Джерело матеріала
loader