USAID допоможе дрібним фермерам придбати техніку українського виробництва
USAID допоможе дрібним фермерам придбати техніку українського виробництва

USAID допоможе дрібним фермерам придбати техніку українського виробництва

Проєкт USAID «Економічна підтримка України» компенсує 30% вартості техніки для перевалки зерна мікро-, малим та середнім підприємствам.

Про це агентство повідомило у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«За сприяння проєкту USAID «Економічна підтримка України» щонайменше 20 українських сільськогосподарських логістичних компаній можуть придбати техніку для перевалки зерна від ТОВ «Завод Кобзаренка» зі знижкою 30%», - йдеться в повідомленні.

Програма підтримки українських агрокомпаній передбачає, що підприємство купує обладнання у виробника за 70% його вартості, 30% компенсує проєктUSAID.

USAID допоможе дрібним фермерам придбати техніку українського виробництва - Фото 1

Наголошується, що придбати обладнання зі знижкою можуть мікро-, малі та середні підприємства, річний дохід від діяльності яких не перевищує суму, еквівалентну 40 млн євро. Ця програма підтримки не доступна для агрохолдингів та компаній, які вже отримали допомогу від проєкту USAID чи отримають найближчим часом.

За програмою компанії можуть придбати техніку, яка допоможе підвищити ефективність процесів перевалки зерна на всіх ключових вузлах експортного шляху, - загалом 51 од.

USAID допоможе дрібним фермерам придбати техніку українського виробництва - Фото 2

Очікується, що така підтримка бізнесу збільшить експортно-перевантажувальні потужності зернових на 2,5 млн т на рік.

Як повідомлялося, Агентство відновлення за сприяння проєкту USAID «Економічна підтримка України» встановило на 22 пунктах пропуску нове енергоощадне освітлення.

Фото: facebook.com/ERAUkraine

Джерело матеріала
loader
loader