У Лондоні на аукціон виставлять костюм Бетмена та шолом штурмовика із «Зоряних війн»
У Лондоні на аукціон виставлять костюм Бетмена та шолом штурмовика із «Зоряних війн»

У Лондоні на аукціон виставлять костюм Бетмена та шолом штурмовика із «Зоряних війн»

На аукціоні Propstore у британській столиці на продаж виставлять 1800 лотів, серед яких костюм Бетмена із однойменного фільму Тіма Бертона, шолом штурмовика із франшизи «Зоряні війни» та маска із фільму «Крик».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Euronews Culture.

Лондонський аукціонний дім виставить на продаж костюми і реквізити із телешоу та кінофільмів з 14 по 15 листопада, а в наступні два дні буде проведено онлайн-торги.

Очікується, що деякі лоти можуть бути продані за сотні тисяч євро. Найбільші сподівання покладені на продаж шолома штурмовика, використаний в одній зі сцен у фільмі «Зоряні війни» 1977 року – його очікувана вартість становить 596 тисяч євро.

У Лондоні на аукціон виставлять костюм Бетмена та шолом штурмовика із «Зоряних війн» - Фото 1

Наступним у списку йде костюм Бетмена з фільму Бертона «Бетмен повертається» 1992 року. Його очікують продати за 238 тисяч євро.

У Лондоні на аукціон виставлять костюм Бетмена та шолом штурмовика із «Зоряних війн» - Фото 2

За такою ж ціною планують продати маску і шолом Максима Децима із кінокартини «Гладіатор» 2000 року режисера Рідлі Скотта. А плакат ручної роботи Роберта Макгінніса до фільму «Джеймс Бонд: Діаманти залишаються назавжди» (1971 рік) хочуть продати за 358 тисяч євро.

Також на торгах представлять футуристичний піджак персонажа Марті Макфлая із другої частини кінофільму «Назад в минуле» 1989 року, він може піти з молотка за 143 тисячі євро.

У Лондоні також представлять підписану актором Генрі Вінклером маску із фільму «Крик» 1996 року та один із капелюхів капітана Джека Горобця із фільму «Пірати Карибського моря: На краю світу» 2007 року.

Серед інших лотів аукціону: костюми із фільмів «Клеопатра» (1963 рік), «Хороший, поганий, злий» (1966 рік) та «Щось» (1982 рік).

Як повідомляв Укрінформ, у серпні коричневий фетровий капелюх, який носив актор Гаррісон Форд у другій частині франшизи про Індіану Джонса, був проданий на аукціоні у Лос-Анджелесі за 630 тис. доларів.

Фото: Propstore

Теги за темою
фільм
Джерело матеріала
loader