Сім'я придбала занедбану 100-річну школу, щоб зробити з неї будинок: що вийшло
Сім'я придбала занедбану 100-річну школу, щоб зробити з неї будинок: що вийшло

Сім'я придбала занедбану 100-річну школу, щоб зробити з неї будинок: що вийшло

Жінка, на ім'я Стейсі, дала завдання своєму другу-рієлтору, щоб той підшукав кілька "незвичайних старих будинків", розповідає CNBC. Якось він натрапив на занедбану школу, про яку вирішив сказати подрузі.

Як стару школу переоблаштували на сімейне житло

Ідея придбати стару школу припала подружжю до душі. Оскільки Стейсі та її чоловік Шон на той час ще жили в Нью-Йорку, школу оглядали їхні батьки. Як з'ясувалося, вона працювала для місцевих дітей з 1914 до 1934 року. Після закриття будівлю використовували як сарай.

Школа була в дуже занедбаному стані. Усередині вона потребувала капітального ремонту, але пара вирішила ризикнути.

Вперше сім'я побачила своє майбутнє житло за тиждень після покупки. Подружжя одразу взялося за ремонт, який затягнувся на три роки.

Усе йшло трохи повільно, але в лютому 2022 року було встановлено новий дах, і справа пішла. У підсумку на це пішло три роки, тому що ми, по суті, будували новий будинок усередині старої будівлі,
– розповіла Стейсі.

Якось, прибираючи територію, сім'я та їхні підрядники випадково знайшли цікаві старовинні речі, зокрема дошку, на якій зберігалися старі записи. Щоб віддати "данину поваги" колишній школі, пара використовувала ті самі кольори, що були на стінах під час навчання. Стейсі також зробила дві мозаїки із назвою навчального закладу та датою його створення для входів.

До та після капітального ремонту / Фото CNBC

У вересні цього року подружжя та їхні двоє дітей переїхали у будинок. Жінка не хотіла розповідати, скільки коштував ремонт, але сказала, що він ще не завершений.

Джерело матеріала
loader
loader