Росіяни вдарили по Одесі, ракета влучила по судну під прапором Палау
Росіяни вдарили по Одесі, ракета влучила по судну під прапором Палау

Росіяни вдарили по Одесі, ракета влучила по судну під прапором Палау

Росіяни обстріляли Одесу, одна з ворожих ракет влучила по судну під прапором Палау, що стояло порту. Внаслідок атаки окупантів загинув громадянин України. Крім того, поранені п'ять членів екіпажу, заявили голова Одеської ОВА Олег Кіпер та Reuters.

За його даними, загиблий унаслідок останньої атаки був портовим робітником, а п'ятеро поранених були іноземними громадянами та членами екіпажу судна.

Віцепрем'єр Олексій Кулеба своєю чергою додав, що судно називається Optima і сказав, що воно прибуло до Одеси за кілька годин до атаки. За його словами, РФ таким чином намагається «зруйнувати судноплавство в Чорному морі, а наслідки можуть означати більшу нестабільність у чутливих регіонах, що залежать від імпорту продовольства».

  •  23 вересня військова контррозвідка Служби безпеки та ДБР нейтралізували оперативно-бойову групу воєнної розвідки РФ в Одесі. У результаті спецоперації в обласному центрі затримано керівника ворожого осередку та його «праву руку». 
  • 8 жовтня голова Запорізької ОВА Іван Федоров заявив, що за добу росіяни протягом доби завдали 392 удари по 13 населених пунктах Запорізької області. Ворог також здійснив 9 авіаційних ударів по Запоріжжю, Оріхову, Малій Токмачці та Новодарівці. 
Теги за темою
Одеса
Джерело матеріала
loader