У Києві чоловік вдарив чужого пуделя та наступного дня отримав підозру
У Києві чоловік вдарив чужого пуделя та наступного дня отримав підозру

У Києві чоловік вдарив чужого пуделя та наступного дня отримав підозру

У Києві 51-річний чоловік вдарив чужого пуделя біля відділення пошти та наступного дня отримав підозру у жорстокому поводженні з тваринами. Про це 8 жовтня повідомили столичні поліція та прокуратура.

Інцидент стався 7 жовтня на Печерську біля відділення пошти. Згідно з опублікованими відео, спочатку собака стрибнув на чоловіка у відділенні пошти, після чого той подивився, чи не сталось щось з його джинсами. Після виходу з пошти пудель знову кинувся назустріч незнайомцю, після цього чоловік вдарив собаку ногою.

- 51-річному киянину повідомлено про підозру у жорстокому поводженні з собакою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років, — розповіли в пресслужбі Київської міської прокуратури

У прокуратурі зазначили, що чоловік вдарив тварину з такою силою, що вона деякий час не могла підвестись. Власниця одразу відвезла собаку до ветеринарної клініки, де у песика на прізвисько «Падді» діагностували забої. Тварина потребує тривалого лікування.

Також жінка звернулася до Печерського управління поліції Києва. Вона заявила, що її песик дуже дружелюбний та любить, щоб його погладили.

  • 7 жовтня у Києві біля залізничного вокзалу затримали дівчину, яка назвала ранкову ракетну атаку "відсічю росіян українцям" та сміялася з людей, які бігли в укриття.
  • Також 7 жовтня виховательці, яка побила ученицю спецустанови на Львівщині, вручили підозру у побоях та мордуванні.
Теги за темою
Київ Тварини побиття
Джерело матеріала
loader