Кім Чен Ин заявив, що будує військову наддержаву
Кім Чен Ин заявив, що будує військову наддержаву

Кім Чен Ин заявив, що будує військову наддержаву

Кім Чен Ин Кім зазначив, що КНДР є “відповідальною” ядерною державою і що “прискорення” нарощування ядерних збройних сил спрямоване на стримування загроз.

КНДР прискорить кроки з власного перетворення на військову наддержаву та серйозну ядерну силу. Про це у понеділок, 7 жовтня, заявив лідер КНДР Кім Чен Ин, його слова наводить

За його словами на Корейському півострові спостерігається “порушення стратегічного балансу”, що “може призвести до війни”.

“Політика КНДР, спрямована на володіння фізичними засобами, які дозволяють стримувати супротивника та контролювати ситуацію. Наші кроки до військової наддержави, ядерної держави стануть ще швидшими”, – заявив лідер КНДР.

При цьому, він зауважив, що не відкидає застосування ядерної зброї. І додав, що до цього його може спонукати “дружба між США та Південною Кореєю”. 

“Нам протистоїть найбільша ядерна держава світу, і нею намагаються маніпулювати наймерзенніші маріонетки”, – сказав він. 

Пхеньян десятиліттями займається програмою зі створення ядерної зброї. Нещодавно в КНДР провели щонайменше 6 підземних випробувань цієї зброї.

 



Теги за темою
КНДР
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader