Як знайти свою другу половинку: перевірені поради для тих, хто втомився від самотності
Як знайти свою другу половинку: перевірені поради для тих, хто втомився від самотності

Як знайти свою другу половинку: перевірені поради для тих, хто втомився від самотності

Поради психолога, як знайти кохання

Пошуки своєї половинки є індивідуальним процесом, що відбувається на фізичному, емоційному та соціальному рівнях. Важливим кроком є розуміння власних потреб та цінностей. Варто замислитись про те, що ви шукаєте, які риси, якості вас до вподоби, які цінності ви хотіли б бачити у своєму партнері, як ви уявляєте ваші відносини. Це допоможе вам визначити свої пріоритети та допомогти у пошуку.

Важливо бути відкритим до нових знайомств і можливостей, спілкуватися з новими людьми. Можливі відмови та розчарування. Потрібно навчитись проживати негативні емоції, але залишатися відкритим, та вірити що зустрінете свою половинку.  

Елізабет Стоун, експертка зі стосунків, щоб забути про самотність, знайти свою половинку, радить дотримуватися таких простих правил.

  • Довіряти своїй інтуїції. Не примушуйте себе робити те, що вам не подобається — якщо вам не подобається людина, не примушуйте себе з нею спілкуватися. Не бійтеся казати "ні" тим, з ким вам не по дорозі. Наодинці ви точно не залишитеся.
  • Живіть сьогодні на повну силу. Не відмовляйтесь, коли вас кудись запрошують, але ви соромитесь. Не ховайтесь від світу, людей вдома, шукайте пригод, не шкодуйте на це час. Звичайна прогулянка, відвідування вистави може стати доленосною зустріччю.
  • Спробуйте жити інакше, ніж робили до пошуку своєї людини, робіть те, що раніше не робили. Якщо ви ходите в те саме кафе у четвер, спробуйте вирушити туди в середу,  суботу тощо. Міняйте плани, шляхи, звички, будьте гнучкими та не втрачайте нагоди зустріти нових людей.
  • Будьте оптимістами. Дякуйте за те, що вже маєте, люди часто не цінують те, що мають. Дякуйте за усі можливості та радійте кожному моменту. Таким чином ви будете залучати все хороше, ще більше позитиву.
  • Визначте, що потрібно саме вам, що ви хочете від стосунків, життя. Не користуйтеся чужими стандартами, якщо вони суперечать вашим. Не задовольняйтесь малим, однак завищувати вимоги також не варто, так ви ризикуєте сильно розчаруватися.
  • Не бійтеся помилятися і починати все "з нуля". Якщо у вас було невдале побачення, це зовсім не означає, що вам не судилося зустріти своє кохання, не бійтеся знайомитися з новими людьми та знову йти на побачення.
  • Не зациклюйтеся на негативі, взагалі не зациклюйтесь ні на чому. Якщо ви постійно будете думати про погане, то нічого хорошого з вами точно не станеться. Важливо не порівнювати свого нового партнера з колишніми пам'ятайте, що нові стосунки — це не повторення пройденого, вони ніяк не повинні нагадувати вам щось. 
  • Вірте у себе, в те, що ви знайдете свою половинку. Щасливі люди, які знайшли свою другу половинку, ніколи не сумніваються в тому, що вони заслуговують на щастя. 
  • Не варто жертвувати чимось -- своїми захопленнями чи друзями заради нових стосунків. Не дозволяйте себе змінювати, якщо вам це не потрібно та не відмовляйтеся від того, що вам подобається.

Джерело матеріала
loader
loader