Як зараз живе Аліна Френдій – блогерка-мільйонниця та власниця бренду одягу
Як зараз живе Аліна Френдій – блогерка-мільйонниця та власниця бренду одягу

Як зараз живе Аліна Френдій – блогерка-мільйонниця та власниця бренду одягу

У столиці Аліна вперше опинилась, коли поїхала на навчання, але її батькам настільки важко було пережити те, що донька покинула рідний будинок, що за рік Френдій повернулась додому. Як їй вдалося стати однією з найпопулярніших блогерок України та яка справа приносить інфлюєнсерці найбільшого задоволення, читайте в матеріалі Show 24.

Блогерство та власний бізнес

Дівчина завжди розвивала свій блог і контент українською мовою. Вона вважає, що те, чим займається, – це не хобі, а дещо більше. Їй важливо знати, що слова, авторкою яких вона є, так само відчуває аудиторія. Варто зазначити, що підписники люблять Френдій за її щирість і відвертість.

Її блог ґрунтується на темі fashion та на роздумах про важливі соціальні питання. Френдій неодноразово ставала обличчям українських і світових брендів, тому можна сміло стверджувати, що старання, які докладала дівчина, точно себе окупили.

Наразі Аліна є власницею бренду одягу COOSH, який розвиває разом з чоловіком Петром Заставним. У 2022 році інфлюєнсерка в інтерв'ю виданню Vogue розповідала, що під час війни штат її команди збільшився на 50%. Однак виникли питання щодо зміни стратегії ведення бізнесу, логістики, вимкнення світла на підприємствах тощо.

Френдій розповідала, що магазини, які розташовані у Львові, Києві та Тернополі мають різний "вайб" й оформлення. Наразі триває робота над відкриттям нових магазинів, які розширять сітку бренду COOSH.

Секретом, який допомагає досягати такого успіху, блогерка називає однодумців, які підтримують усі можливі божевільні ідеї. В одному з інтерв'ю інфлюєнсерка розповіла, що в неї є довгостроковий план, щоб COOSH був у Нью-Йорку.

Особисте життя

У 2018 році Аліна вийшла заміж за ресторатора та продюсера гурту TVORCHI Петра Заставного.

Петро Заставний та Аліна ФрендійПетро Заставний та Аліна Френдій / Фото з соцмереж

За рік у пари народився син Ян. Обоє батьків діляться щирими сімейними світлинами.

Під час повномасштабної війни Аліна разом із сином виїжджала на відпочинок за кордон. А ім'я її чоловіка фігурувало в одному зі скандалів, пов'язаних з виїздом чоловіків за межі країни під час воєнного стану. Петра запідозрили в тому, що він, так само як і чоловік Тані Пренткович,виїхав з України за допомогою системи "Шлях", а потім відправився у відпустку на Мальдівах.

Така інформація обурила Заставного й він спростував цей наклеп.

Зараз про мене поширюється неправдива інформація в інтернеті. Мій єдиний коментар на цю тему: я не перетинав кордон. Перебував і перебуваю в Україні. Усе решта – наклеп,
– написав чоловік Аліни Френдій.

Заставний прокоментував, чи був на МальдівахЗаставний прокоментував, чи був на Мальдівах / Скриншот з інстаграму

Сама ж Френдій також заступилась за коханого.

Мій чоловік не перетинав державний кордон, перебував і перебуває в Україні. Нам немає чого приховувати,
– написала інфлюєнсерка.

Де зараз і чим займається Аліна Френдій

Після одруження молода родина переїхала жити до Києва. Зараз вся робота й бізнес зосереджені в Україні. У 2022 році Аліна розповідала, що 10% від прибутку вони віддають на потреби ЗСУ, та й самі займаються благодійністю.

В описі інстаграму Френдій час від часу оновлює посилання на різні збори, які спрямовані на допомогу постраждалим від війни чи військовим. На сторінці навіть є вибрані сторіси з підписом "help", де інфлюєнсерка ділиться кадрами з військовими, допомогою та навіть проводить благодійні лекції. Крім того, у червні 2024 року Аліна стала амбасадоркою платформи ДонорUA, щоб популяризувати добровільне та безоплатне донорство.

Дівчина певна, що в час війни можна працювати й допомагати своїй країні, що вона показує на власному прикладі.

Джерело матеріала
loader