Hennessey прокачав Cadillac Escalade до 1005 к.с.
Hennessey прокачав Cadillac Escalade до 1005 к.с.

Hennessey прокачав Cadillac Escalade до 1005 к.с.

Американська тюнінгова компанія Hennessey Performance перетворила люксовий позашляховик Cadillac Escalade-V на гоночний болід. Потужний мотор дозволяє новинці розганятися до сотні за 3,6 секунди.

Hennessey прокачав Cadillac Escalade до 1005 к.с. - Фото 1 Hennessey прокачав Cadillac Escalade до 1005 к.с. - Фото 2

Продукцію компанії Hennessey Performance знають у всьому світі за її нетривіальні проєкти. Черговим шедевром технічної думки майстрів із Техасу став розкішний позашляховик Cadillac Escalade-V. Завдяки установці високопродуктивного компресора потужність штатного 6,2-літрового V8 зросла майже вдвічі до значних 1005 к.с., а момент, що крутить, досягає 1196 Нм. З таким арсеналом повнопривідний позашляховик здатний розганятися до першої сотні за 3,6 с, що відповідає показникам Lamborghini Huracan Evo, причому він удвічі важчий і здатний перевозити 7 пасажирів.

Hennessey прокачав Cadillac Escalade до 1005 к.с. - Фото 3 Hennessey прокачав Cadillac Escalade до 1005 к.с. - Фото 4 Hennessey прокачав Cadillac Escalade до 1005 к.с. - Фото 5

У процесі створення Hennessey H1000 Escalade-V отримав велику кількість змін, у тому числі високопродуктивний механічний нагнітач, новий розподільний вал, модернізовані паливну систему та ГРМ, нові колектори з нержавіючої сталі, систему вентиляції картера, перепрограмований блок управління двигуном і т.д.

Виробництво Hennessey H1000 Escalade-V буде організовано на заводі компанії у Техасі. Тираж супер позашляховика буде обмежений 100 екземплярами.

Джерело матеріала
loader
loader