Ексочільника Держгеокадастру Житомирщини підозрюють у корупції
Ексочільника Держгеокадастру Житомирщини підозрюють у корупції

Ексочільника Держгеокадастру Житомирщини підозрюють у корупції


Всупереч законодавству та судовим рішенням на користь сільгосппідприємства, посадовець припинив його право постійного користування земельними ділянками площею майже 5 тис. га та скасував реєстрацію відповідних держактів.

НАБУ і САП повідомили колишньому в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області про підозру у зловживанні службовим становищем та заподіянні сільгосппідприємству понад 54 млн грн збитків. Про це пресслужба НАБУ у вівторок, 8 жовтня.

Зауважується, що підозрюваний, всупереч чинному законодавству та численним судовим рішенням на користь сільгосппідприємства, припинив його право постійного користування земельними ділянками загальною площею майже 5 тис. га та скасував реєстрацію відповідних держактів.

Водночас намагався передати ці земельні ділянки у постійне користування іншій юридичній особі для ведення сільського господарства.

У результаті сільгосппідприємству завдано шкоди на суму понад 54 млн грн.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома, який за час воєнного стану придбав майна на 350 тисяч доларів.



Теги за темою
розслідування
Джерело матеріала
loader