Chevrolet розширила асортимент сімейства Silverado EV
Chevrolet розширила асортимент сімейства Silverado EV

Chevrolet розширила асортимент сімейства Silverado EV

Американська компанія Chevrolet підготувала покупцям популярного пікапа нову версію Silverado EV з розширеним комплектом опцій та покращеною батареєю, а також нові привабливі ціни.

Електричний пікап Chevrolet Silverado EV найближчим часом стане ще доступнішим для клієнтів. Нові ціни стартують з $69 495 за версію в початковій комплектації Work Truck з батареєю збільшеної місткості, яка забезпечує запас ходу до 422 миль (679 км). До кінця року у сімействі з’явиться базовий варіант зі стандартною батареєю за ціною від $57095.

Chevrolet розширила асортимент сімейства Silverado EV - Фото 1

Вартість середньої комплектації LT стартує з позначки $75195, що на $14200 дешевше за топову версію RST. Новинка отримала унікальний передній бампер, фірмову емблему з підсвічуванням, 18-дюймові легкосплавні диски, відкидний борт Multi-Flex та палітру з шести кольорів, включаючи ексклюзивний відтінок Blue Smoke Metallic. У салоні клієнтів чекає цифрова шкала приладів із 11,3-дюймовим екраном та 17,7-дюймовий сенсорний дисплей інфо-розважальної системи.Chevrolet розширила асортимент сімейства Silverado EV - Фото 2

У рух пікап наводять два електромотори, що мають у своєму арсеналі сумарно 481 кВт/654 к.с. потужності та 1036 Нм крутного моменту. Батарея збільшеної місткості дозволяє здолати до 657 км на одній зарядці. Швидко підзаряджання АКБ можна на станціях з постійним струмом потужністю до 300 кВт. Ще однією перевагою новинки є можливість буксирувати причіп масою до 5670 кг.

Chevrolet розширила асортимент сімейства Silverado EV - Фото 3

Для найвибагливіших покупців версія LT пропонується з пакетом Premium, який збільшить вартість новинки до $81995. До нього, крім іншого, увійшли 22-дюймові диски. Запас ходу такої версії трохи нижчий – 628 км. У списку опцій є адаптивний круїз-контроль Super Cruise та відкидна панель Multi-Flex Midgate між салоном та вантажною платформою.

Chevrolet розширила асортимент сімейства Silverado EV - Фото 4

Ще однією важливою новиною стала поява у сімействі варіантів із максимальним пробігом Max Range, вартість яких стартує з $77795. У базовому виконанні Work Truck пікап здатний долати без зупинки до 792 км. Топова версія RST у варіанті Max Range обійдеться $97895, а запас ходу досягає 740 км. Також версія RST пропонує нове ексклюзивне забарвлення Zephyr Blue Matte Metallic.

Chevrolet розширила асортимент сімейства Silverado EV - Фото 5

Складання Silverado EV здійснюється на заводі Factory ZERO Detroit-Hamtramck у Мічигані – основному майданчику мультибрендової програми GM з виробництва електромобілів.

Джерело матеріала
loader