Була закинула 25 років: пара придбала стару італійську віллу, щоб подарувати їй друге життя
Була закинула 25 років: пара придбала стару італійську віллу, щоб подарувати їй друге життя

Була закинула 25 років: пара придбала стару італійську віллу, щоб подарувати їй друге життя

Як пише Newsweek, процесом реновації подружжя ділиться у соцмережах. Як виглядає їхнє житло та як воно змінюється, розповідаємо далі.

Як пара відновлює італійську віллу

49-річний Роджер і 54-річна Мірелла знайшли покинуту італійську віллу в інтернеті. Пара ніколи не була в цьому регіоні Італії, але будинок їх вразив – він розташований в долині серед пагорбів з видом на море та за п’ять хвилин їзди до пляжу.

Це була перша вілла, яку ми подивилися й одразу придбали. З підліткового віку я мріяла жити в старому італійському будинку поблизу узбережжя і стати письменницею,
– розповідає Мірелла.

Попри напівзруйнований стан будинку – вілла була покинута 25 років, про що можна судити по рослинах, які росли на даху, та розбитих вікнах – пара була зачарована. Вони вирішили не розглядати інші варіанти та відновити житло.

Як виглядає вілла: дивіться фото

Подружжя купило віллу приблизно за 150 000 євро. Будинок площею 350 квадратних метрів має високі стелі висотою від 3,5 до 5,5 метрів. Разом із віллою вони придбали 20 000 квадратних метрів сільськогосподарської землі, яка включає близько 20 оливкових дерев і два природних джерела води.

Під час ремонту варто подбати не лише про інтер'єр, але й про комфортний мікроклімат у домі. Найкраще створює тепло й прохолоду вдома обладнання від Bosch. Компанія дбає, щоб кожен знайшов ідеальну систему для себе: для компактної зручної студії, великої квартири, сімейного особняка або будинку за містом.

Хоча вік вілли залишається невизначеним, вважається, що вона була побудована в 1920-х роках, а деякі частини, можливо, навіть раніше.

Ніхто точно не знає, скільки років будинку,
– пояснює Мірелла, зазначаючи, що майно належало двом італійським сестрам, які успадкували його від своєї тітки й не виявили жодного інтересу до реконструкції маєтку.

Попри це у будинку все ще зберігається багато пам’яток минулого. Залишився інтер’єр від попередніх власників, а також дім був заповнений особистими речами, залишеними родиною, яка колись там проживала, включаючи старі журнали, блокноти та навіть любовні листи.

Як виглядає будинок зсередини: дивіться відео

Історично вілла була розділена за призначенням. Раніше тварини жили на першому поверсі, родина – на другому, а горище використовувалося для зберігання.

Подружжя ж планує повністю змінити планування, перетворивши віллу на будинок із п’ятьма спальнями та чотирма ванними кімнатами. На першому поверсі створять їдальню, кухню та вітальню, а мансарду переобладнають під додаткові спальні. У рамках тривалого ремонту чоловік та дружина сподіваються додати басейн і будиночок біля нього.

Пара планує виконати значну частину реновації самостійно. Мірелла та Роджер приймають виклики й хоча процес буде важким і дорогим, залишаються оптимістичними, бо закохалися в цей старий італійський будинок та хочуть повністю його відремонтувати.

Джерело матеріала
loader