"Більше ніколи не скористаюся їхніми послугами": мандрівники обурені новими правилами Ryanair
"Більше ніколи не скористаюся їхніми послугами": мандрівники обурені новими правилами Ryanair

"Більше ніколи не скористаюся їхніми послугами": мандрівники обурені новими правилами Ryanair

Наразі у вартість квитка входить лише невелика особиста річ розміром до 40х20х25 сантиметрів, пише Закордон 24.

Актуальна вартість за невеликий багаж в Ryanair

Щоб включити у вартість сумку вагою 10 кілограмів розмірами не більше 55x40x20 сантиметрів, при бронюванні рейсу пасажирам потрібно віддати від 11.99 до 29.99 євро. Однак для тих, хто обирає послугу Priority після початкового бронювання або в аеропорту, ціна значно вища.

Якщо раніше це коштувало до 38 євро, то тепер від 23.99 до 60 євро. Сума збору варіюється залежно від обраного маршруту та дат поїздки.

За новини правилами Ryanair, клієнти Non-Priority, які не додали багаж під час бронювання, все одно можуть придбати 10-кілограмовий багаж на стійці здачі багажу в аеропорту за ціною від 35,99 до 40 євро.

Однак якщо вони принесуть багаж до виходу на посадку, то можуть здати його лише в тому випадку, якщо сплатять збір у розмірі від 46 до 60 євро.

Ціни за ручну поклажу в Ryanair
Актуальні тарифи за ручну поклажу / скриншот з сайту Ryanair

Це зроблено для того, щоб привести у відповідність збір за перевезення багажу біля виходу на посадку. Якщо пасажири вирішать принести 10-кілограмовий багаж до виходу на посадку і захочуть взяти його на борт, то з них стягуватиметься збір за провезення багажу біля виходу на посадку,
– сказав представник Ryanair.

Express пише, що розгнівані клієнти Ryanair заполонили соціальні мережі скаргами. Вони звинувачують перевізника у стягуванні непомірних зборів понад заявлені ціни за такі послуги, як реєстрація в аеропорту та друк посадкових талонів:

  • "Просто уникайте Ryanair, якщо можете, вони змушують EasyJet здаватися розкішним та доброзичливим до клієнтів. Вони стягують додаткову плату за кожну дрібницю, я ніколи більше не скористаюся їхніми послугами, якщо буде альтернатива."
  • "Дешеві рейси все ще можна знайти, але їх не так багато. Додавання пріоритету справді підвищує ціну. Можна використовувати крихітну сумку для дводенної поїздки, але зазвичай потрібна сумка на коліщатках, тому потрібен пріоритет, а іноді він коштує дорожче за квиток."

Аеропорт, залізничний вокзал, гамірна міська площа чи морське узбережжя – де б ви не опинилися, з додатком для переказу коштів TransferGo кожен може матеріально підтримати своїх рідних та близьких у будь-якій точці планети. Вам знадобиться лише телефон та інтернет-з'єднання.

Теги за темою
Туризм
Джерело матеріала
loader