Запеклі бої на чотирьох напрямках – Генштаб
Запеклі бої на чотирьох напрямках – Генштаб

Запеклі бої на чотирьох напрямках – Генштаб


Найбільше атак ворог організував на Курахівському напрямку. На даний час там тривають бої у восьми локаціях.

Ситуація на фронті залишається напруженою. З початку доби відбулося 88 бойових зіткнень. Найгарячіше зараз на Лиманському, Куп’янському, Покровському та Курахівському напрямках, Генштаб ЗСУ у зведенні станом на 16:00 у понеділок, 7 жовтня.

Так, російські агресори штурмували позиції українських військ в районі Стариці та Вовчанська. Всі атаки відбиті.

противник організував 15 атак в районах населених пунктів Синьківка, Новоселівка, Глушківка, Лозова та Кругляківка. Десять боєзіткнень тривають.

ворог намагається просунутись поблизу Макіївки, Греківки, Невського, Новосадового, Торського та в Серебрянському лісі. Всього з початку доби на цьому напрямку нараховується уже 16 боєзіткнень. Досі триває 11 з них.

напрямку ворог здійснив один штурм поблизу Ступочок.

кількість атак збільшилась до восьми біля населених пунктів Торецьк, Диліївка та Неліпівка. Наші захисники відбили три штурми, ще п’ять боєзіткнень тривають.

агресор здійснив 13 атак в районах Новоторецька, Калинового, Лисівки, Крутого Яру, Новогродівки та Миколаївки. Сили оборони відбили 12 атак противника, один бій ще триває.

окупанти 19 разів намагалися просунутися поблизу Цукуриного, Желанного Другого, Гірника, Новоселидівки, Гострого, Георгіївки та Катеринівки. На даний час тривають бої у восьми локаціях.

наші війська відбили дві атаки в бік Богоявленки. Противник завдав авіаційного удару некерованими авіаракетами в районі населеного пункту Приютне.

ЗСУ відбили два штурми поблизу Роботиного.

три атаки загарбників успіху не мали.

Нагадаємо, з початку війни втрати РФ в Україні перевищили 660 тисяч військових. Лише за добу 6 жовтня було відмінусовано

Також повідомлялося, що ЗСУ завдали успішного удару ракетами ATACMS по російській радіолокаційній станції Небо-М.



Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader