В Італії чоловік підстрелив 18-річного хлопця, який захищав свою матір-українку
В Італії чоловік підстрелив 18-річного хлопця, який захищав свою матір-українку

В Італії чоловік підстрелив 18-річного хлопця, який захищав свою матір-українку

Підозрюваного затримали та допитую правоохоронці.

В Італіїу місті Новате-Міланезе 45-річний чоловік тяжко поранив 18-річного українця 

Про це пише італійське видання tgcom24.mediaset.it.

За даними ЗМІ, подія сталась у суботу, 5 вересня. Там 45-річний албанець вчинив конфлікт з сином своєї співмешканки, 39-річної українки. 

Під час сварки співмешканець матері вистерив у 18-річного хлопця. Українця госпіталізували із тяжким пораненням до однієї із лікарень Мілана. 

"У будинку, де суперечка закінчилася стріляниною, було знайдено гільзу, пістолет, з якого стріляв 45-річний чоловік,  який, як повідомлялося, був викрадений у 2013 році в Сассуоло, і 40 патронів того ж калібру", - пишуть італійські ЗМІ. 

Видання ilgiorno.it стверджує, що хлопець захищав свою матір від вітчима, який нібито регулярно бив українку. Проте у підозрюваного інша версія подій, мовляв хлопець теж його вдарив. 

"46-річний чоловік, водій вантажівки родом з Албанії, був допитаний черговим прокурором Паоло Сторарі і визнав, що був не правий, і пояснив свою реакцію: за його словами, 18-річний хлопець побив його після того, як посварився зі своєю співмешканкою, матір'ю юнака, і дав їй ляпаса. За словами 45-річного чоловіка, цей вчинок був продиктований складною сімейною ситуацією. З початком війни в Україні діти жінки приїхали до Новате Міланезе, і 45-річний чоловік нібито піклується про їхнє утримання", - пише видання. 

Інше італійське ЗМІ ilmattino.it повідомляє, що українка та албанець живуть разом із 6-річної дівчинкою та двома хлопцями, віком 15 та 18 років. Коли вітчим знову бив жінку, діти налякались і 15-річний хлопець намагався захистити матір, проте коли у нього це не вийшло, зателефонував брату і той прибіг. Тоді між ним та чоловіком стався конфлікт, який закінчився стріляниною. 

Хлопець у тяжкому стані, проте його життю нічого не загрожує. 

  • Учений намагався зупинити передчасне старіння і помер у 28 років: який вигляд він мав (фото)
  • Шокувальний момент: чоловік зізнався у вбивстві своєї матері у прямому телеефірі
  • "Я почувалася здобиччю": 19-річна одиночна туристка назвала найнебезпечнішу країну Європи
Джерело матеріала
loader
loader