Ураган “Мілтон” може стати небезпечним перед виходом на берег Флориди
Ураган “Мілтон” може стати небезпечним перед виходом на берег Флориди

Ураган “Мілтон” може стати небезпечним перед виходом на берег Флориди

Національний центр ураганів США попереджає про можливе посилення урагану “Мілтон” до 4 категорії перед виходом на західне узбережжя Флориди. Згідно з прогнозами, ураган може призвести до серйозних наслідків для місцевого населення та інфраструктури.

У неділю Національний центр спостереження за ураганами прогнозував, що ураган “Мілтон” може стати ураганом категорії 4, перш ніж досягти західного узбережжя Флориди.

Якщо “Мілтон” вийде на берег на північ від затоки Тампа, тоді у районах, які наразі відновлюються після урагану “Хелен”, відбудуться сильні штормові припливи.

Станом на зараз “Мілтон” у Мексиканській затоці став ураганом категорії 1 (з 5).

Image

Водночас точний шлях урагану у неділю був не зовсім зрозумілий.

Тим не менш, офіційні особи по всьому штату Флорида попередили жителів, щоб вони були готові до можливості його посилення.

Служби екстреної допомоги продовжують працювати, щоб допомогти численним жертвам урагану “Хелен”, найсмертоноснішого, що обрушився на Сполучені Штати з часів урагану “Катріна” 2005 року.

Метеорологічна обсерваторія США (НОАА) повідомила наприкінці травня, що сезон ураганів, який триває від початку червня до кінця листопада, цього разу обіцяє бути незвичним.

Можлива поява від 4 до 7 ураганів, пише DW.

Губернатор Флориди оголосив надзвичайний стан у 35 округах через загрозу тропічного шторму “Мілтон”.

Теги за темою
США
Джерело матеріала
loader
loader