Унітаз заблищить: спосіб видалення нальоту всього за 5 хвилин
Унітаз заблищить: спосіб видалення нальоту всього за 5 хвилин

Унітаз заблищить: спосіб видалення нальоту всього за 5 хвилин

Засіб для очищення нальоту можна легко знайти в супермаркетах, і коштує він недорого.

Очищення унітазу – це завдання, яке не кожен виконує з ентузіазмом, особливо коли йдеться про впертий вапняний наліт, який іноді, здавалось, не відчистити найпотужнішими засобами.

Вапняний наліт – це твердий осад, що утворюється на поверхнях у ванній кімнаті та на кухні, зокрема біля кранів, унітазів та ванн. Він не тільки виглядає неестетично, але й може пошкодити сантехніку. Однак, як пише The Mirror, у кожного під рукою є простий засіб, який може допомогти вирішити проблему лише за кілька хвилин.

"Для початку візьміть білий оцет, хоча і звичайний теж підійде. Налийте його в розпилювач, нанесіть на проблемні місця, залиште на кілька хвилин, а потім потріть. Повторіть це кілька разів для кращого результату", - йдеться у статті.

Оскільки вапняний наліт складається з карбонату кальцію, який є основою, кислота, що міститься в оцті, легко розчиняє ці відкладення на унітазі, чи будь-якій іншій поверхні.

"Якщо оцет не дає результату, можна спробувати сильніші кислоти. Але використовуйте їх обережно: дотримуйтесь інструкцій, добре провітрюйте приміщення і обов’язково одягайте захисні засоби", - радять користувачам.

Універсальний засіб для чищення
Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Читайте також про засоби для прибирання:

Джерело матеріала
loader