"У шкірі та мереживах": Дуа Ліпа влаштувала яскраве шоу на музичному фестивалі
"У шкірі та мереживах": Дуа Ліпа влаштувала яскраве шоу на музичному фестивалі

"У шкірі та мереживах": Дуа Ліпа влаштувала яскраве шоу на музичному фестивалі

Шоу Дуа Ліпи завжди привертають увагу як критиків, так і численних шанувальників. У багатьох піснях прозвучав живий вокал.

Британська співачка косовського походження Дуа Ліпавлаштувала незабутнє шоу на музичному фестивалі Austin City Limits у Техасі, повідомляє Daily Mail.

29-річна поп-зірка в пікантному вбранні вийшла на сцену в парку Zilker Metropolitan в Остіні. Співачка з'явилася в шкіряних шортах на блискавці і відповідному до них корсетному жилеті. Свій образ Дуа доповнила чорними мереживними колготками і шкіряними чобітьми на підборах, а як аксесуар вона вибрала масивне срібне намисто-ланцюжок. Зірка розпустила червоного відтінку довге волосся, зробивши проділ посередині, і нанесла вечірній макіяж: нанесла персикові рум'яна на вилиці, сріблясті тіні на повіки і нафарбувала губи коричнево-червоною помадою.

Володарка премії "Греммі" продемонструвала дуже енергійний виступ разом зі своєю групою танцюристів, які також були вбрані в шкіряне та мереживне вбрання.

Нещодавно популярна виконавиця оголосила про своє світове турне Radical Optimism 2025, яке розпочнеться в Мельбурні 19 березня наступного року. Ще задовго до початку концертів в Австралії виник великий попит на квитки і її фанати вже незадоволені цінами, назвавши їх "шокуючими".

Нагадаємо, 26 серпня повідомлялося, що Дуа Ліпа готується випустити власне морозиво.

Теги за темою
співачка концерт
Джерело матеріала
loader