У Пакистані поблизу аеропорту стався потужний вибух, загинули громадяни Китаю
У Пакистані поблизу аеропорту стався потужний вибух, загинули громадяни Китаю

У Пакистані поблизу аеропорту стався потужний вибух, загинули громадяни Китаю

У неділю на півдні Пакистану поблизу найбільшого аеропорту країни стався потужний вибух, унаслідок чого загинули двоє робітників із Китаю, ще вісім людей поранені.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Associated Press.

За повідомленнями поліції та влади, поблизу Міжнародного аеропорту імені Джинни у місті Карачі, провінція Сінд, вибухнув бензовоз. На місце події прибула велика кількість військових, які оточили територію.

У заяві посольства Китаю у Пакистані йдеться, що близько 23:00 за місцевим часом на конвой, який перевозив китайський персонал компанії Port Qasim Electric Power Company (Private) Limited, було скоєно напад, внаслідок якого двоє китайців загинули і ще один зазнав поранень. У дипвідомстві додали, що з боку Пакистану також є жертви, і назвали інцидент «терористичним нападом».

«Посольство та генеральні консульства Китаю у Пакистанірішуче засуджують цю терористичну атаку та висловлюють глибокі співчуття невинним жертвам обох країн», – йдеться у заяві відомства.

Співробітник цивільної авіації Пакистану Рахат Хусейн розповів, що вибух у неділю був настільки сильним, що сколихнув будівлю аеропорту.

Міністр внутрішніх справ провінції Сінд Зіа Уль Хассан заявив місцевому телеканалу Geo, що вибух був нападом на іноземців.

За словами заступника генерального інспектора Східного регіону Азфара Махесара, ймовірно, вибухнув бензовоз. Він поінформував, що наразі триває встановлення причин вибуху, і додав, що серед поранених є співробітники поліції.

Як повідомляв Укрінформ, 6 жовтня на центральному автовокзалі ізраїльського міста Беер-Шева стався теракт. Невідомий чоловік напав на перехожих, є загибла та поранені.

Фото: Getty Images, ілюстративне

Теги за темою
Китай Вибух
Джерело матеріала
loader
loader