Терези – не варто гальмувати, Стрільці – перегляньте плани: гороскоп на тиждень для чоловіків
Терези – не варто гальмувати, Стрільці – перегляньте плани: гороскоп на тиждень для чоловіків

Терези – не варто гальмувати, Стрільці – перегляньте плани: гороскоп на тиждень для чоловіків

Юпітер, планета експансії, заохочує бути самокритичним і відкритим до нового. Загалом ми можемо відчувати себе запальними й зухвалими, але важливо зберігати холоднокровність. А що зірки готують саме для вашого знака Зодіаку на тиждень 7 – 13 жовтня, читайте у гороскопі від People.

Чоловічий гороскоп на тиждень 7 – 13 жовтня 2024 року

  • Овен (21 березня – 19 квітня). Ви, напевно, помітили, що ваші дружні зв'язки розширилися, оскільки ви багато працювали задля цього. Тепер з'явиться додаткова порція удачі щодо ваших ідей, яка змусить вас бути більш залученим до спілкування або інтелектуальних занять. Також ви, можливо, більше, ніж зазвичай, будете подорожувати. Однак зауважте, що великий проєкт, над яким ви працюєте, може натрапити на перешкоду. Також можуть виникнути затримки, і вам доведеться переглянути весь прогрес, якого ви досягли.
  • Телець (20 квітня – 20 травня). Ви особливо зосереджені на тому, щоб бути магнітом для грошей. Можливо, доведеться подумувати про пошук нової роботи або про підвищення, та хай там як, вам доведеться провести переоцінку своїх фінансів. Усвідомте свої витратні звички та способи заощадження в довгостроковій перспективі, які можуть принести вам користь у найближчі місяці. Цього тижня ви також можете замислитися над своїми цінностями й над тим, як ви виражаєте свою самооцінку (і це не пов'язано з фінансами).
  • Близнюки (21 травня – 20 червня). Ваше життя наповнене великою кількістю нових починань. Перед вами з'являться нові можливості як в особистому, так і в професійному плані. Саме цього тижня слід зосередитися на тому, щоб бути цілеспрямованим і рефлексувати про те, як досягти розширення, зростання і достатку. Але очікуйте затримок у досягненні ваших сердечних цілей, хоча це лише заохочення до пошуку нових підходів, які допоможуть краще прийняти те, що чекає попереду.
  • Рак (21 червня – 22 липня). Цей період може бути наповнений самотністю, хоч ви мрієте про широкі й чудові спільні діяння. Зате ваша інтуїція стане ще більш вираженою. Це ідеальний час для того, щоб спостерігати за синхронізацією, до чого б ви не прагнули, оскільки ваша здатність вирівнюватися зі Всесвітом зараз набагато більш сильна. Тож не переймайтеся і пливіть за течією – вас буде направляти рука долі!
  • Лев (23 липня – 22 серпня). Ви насолоджуєтеся популярністю, немов на вас падає світло прожекторів. Можливо, ви приєднаєтеся до різних соціальних груп, проведете час із друзями, знайдете способи розширити коло спілкування. Однак також ви можете почати більше думати про людей, з якими ви спілкуєтеся. Це чудовий період, щоб відновити зв'язок зі старими друзями, поміркувати над своїми довгостроковими цілями або спробувати ще раз зустрітися з тим, хто віддалився.
  • Діва (23 серпня – 22 вересня). Ви як добре змащена машина, коли мовиться про досягнення ваших цілей і підтримки продуктивного ритму. Пріоритетами цього тижня можуть стати досягнення більшого успіху, визнання і слави. Однак колісниця сповільнить свій хід, і ви можете помітити, що великі робочі проєкти затримуються. Це може бути ознакою того, що вам потрібно по-новому підійти до наступних кроків. Якщо ви хочете відновити зв'язок зі старими клієнтами або начальником, варто знайти час для цього.

гороскоп для чоловіківЩо зірки готують саме для вашого знака Зодіаку на тиждень – читайте у цьому гороскопі / Колаж 24 Каналу фото freepik

  • Терези (23 вересня – 22 жовтня). Цей час відчувається більш святковим і вільним, і у вас, можливо, з'явиться можливість відкрити для себе багато нових горизонтів. Одна з цих тем принесе вам більше радості: подорожі, культура, наука, медіа, видавнича справа або юридичні контракти. Ви також будете більш допитливим до життя і людей, прагнути нових вражень та виходити за межі своєї зони комфорту. Але ви можете відчути, що починаєте гальмувати на дрібних деталях свого життя – замість того, щоб шукати наступну пригоду. Тож зловіть ритм життя!
  • Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада). Ймовірно, ви вимагатимете більшого від Всесвіту і ключових партнерських стосунків. Ви відчуєте підтримку зірок у своєму прагненні по-справжньому зростати в довірі, справедливості та активах. Якщо ви хочете великих перемог у сфері багатства, важливо зосередитися на старих моделях та інвестиціях, а не на створенні нових. Ці дні допоможуть вам зрозуміти, як поліпшити свій бюджет на наступні місяці.
  • Стрілець (22 листопада – 21 грудня). Ви перебуваєте в приємному періоді, пов'язаному з важливими партнерствами. Відданість і робота в тандемі особливо важливі. Самотні можуть виявити, що їм вдалося зблизитися з людьми, які по-справжньому їх доповнюють. Однак ви можете виявити, що вам потрібно переглянути свої плани на тижні наперед, а також пропозиції та ситуації, пов'язані зі стосунками. На щастя, ви можете відновити зв'язок з людьми з минулого, що дозволить вам разом будувати нові плани на майбутнє.
  • Козеріг (22 грудня – 19 січня). Коли справа доходить до того, щоб викреслити зі свого списку обов'язки й пріоритети, ви прагнете бути якомога продуктивнішим. Ви отримуєте задоволення від того, що рухаєтеся вперед. Ваша зайнятість і розпорядок дня, швидше за все, покращаться, однак цього тижня ви можете помітити, що ваш швидкий темп життя потрібно сповільнити. Можливо, вам доведеться розробити стратегію і переглянути свої звичні ритми, щоб знайти свіжий підхід. Якщо хочете відновити зв'язок з колишнім роботодавцем, клієнтом чи лікарем, цей час може бути вдалим для цього.
  • Водолій (20 січня – 18 лютого). Швидше за все, ваше життя набуде позитивного забарвлення. Можливості для романтики, творчості та задоволення будуть майже на кожному кроці. Однак відтепер і аж до початку лютого ви можете помічати, що цю яскраву енергію буде трохи важче знайти. Можливо, вам доведеться переоцінити свої бажання, надії та мрії. Що стосується романтичного життя, то, можливо, вам доведеться відновити зв'язок з другою половинкою або з кимось, хто колись покинув вас.
  • Риби (19 лютого – 20 березня). Ви відчуваєте гостру потребу оцінити своє коріння, традиції та домашнє життя. Дім і сім'я, швидше за все, несуть вам почуття радості й спокою. На тижні вам може знадобитися провести ревізію будинку, нерухомості або іншого родинного майна. Наприклад, якщо ви запланували ремонт або переїзд, то виявиться, що вони відкладаються. Ситуації, пов'язані з вашими родичами, які ви вважали вирішеними в минулому, можуть знову виникнути. Це може вимагати від вас зробити крок уперед і знайти інший вихід.
Джерело матеріала
loader